Sinke Komejan
Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Oranjepad 32

GOES
121 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Een betaalbare woning met een goede basis en een groen uitzicht? Aan het Oranjepad 32 te Goes mag Sinke Komejan Makelaars u nu deze tussenwoning te koop aanbieden! Met het vrije uitzicht over het groen van het park “de Mirakel” en de diepe achtertuin op het westen is dit een heerlijke plek om te wonen!

De woning heeft weer een grondige update nodig, maar met meer dan 400 m3 aan inhoud en een perceel van 164 m2 eigen grond heeft het veel potentie. De woning voorziet in een woonkamer en dichte keuken op de begane grond die eenvoudig bij elkaar getrokken kunnen worden tot een open en lichte woonlaag. Op de twee verdiepingen volgen een vijftal slaapkamers en de badkamer. In zijn geheel is dit dus een uitstekende eengezinswoning met veel ruimte en mogelijkheden.

Indeling
Omdat het parkeren veelal gebeurt aan de Mecklenburglaan, zal de achterom evenveel gebruikt worden als hoofdingang. De woning is echter ook goed via de voortuin en voordeur te bereiken. Deze laatste komt uit in de hal aan de linkerzijde van de woning. De hal geeft toegang tot het toilet, de meterkast en de trapopgang naar de eerste verdieping

Hierna volgt de woonkamer. De doorzon woonkamer is over de gehele lengte van de woning gelegen. Door de grote puien aan beide kanten is het een heerlijk lichte ruimte. Voorin is een zithoek gerealiseerd met uitzicht over het groen van park De Mirakel. Achterin de woonkamer is nu het eetgedeelte gesitueerd.

De dichte keuken heeft een eenvoudige keukenopstelling. De keuken kan eventueel eenvoudig bij de woonkamer getrokken worden. Vanuit de keuken is de achtertuin te bereiken.

De eerste verdieping bestaat naast de overloop uit een drietal royale slaapkamers en de badkamer. De eenvoudige maar ruime badkamer is voorzien van een douche, ligbad en tweede toilet.

De tweede en volwaardige verdieping heeft na de overloop een tweetal slaapkamer, wat het totaal op vijf brengt. Op de overloop is er extra bergruimte te vinden en is de nieuwe cv-installatie uit 2021 gesitueerd.

De woning staat op 164 m2 eigen grond. Aan de achterzijde van het perceel ligt de berging welke grenst aan de Mecklenburglaan. Aan de Mecklenburglaan is ook meer parkeergelegenheid te vinden. De tuin met vrije achterom is gesitueerd op het westen, waardoor er direct achter de woning tot ’s avonds van de zon genoten kan worden.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Tussenwoning
 • Type woonhuis
  Tussenwoning
 • Bouwjaar
  1972
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  121 m²
 • Perceelsoppervlakte
  164 m²
 • Inhoud
  437 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  6
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  In woonwijk
 • Tuin
  Achtertuin Aan te leggen

Plattegronden

Media

Weergave:

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door vestiging Goes
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Goes staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0113 25 10 00 goes@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Bekijk het aanbod in je buurt Bekijk alles
Beschikbaar
Kreekslagweg 6
GOES
€ 1.299.000,- k.k.
455 m²
5 kamers
Beschikbaar
Hornikswei 79
GOES
€ 250.000,- k.k.
102 m²
4 kamers
Beschikbaar
Jasmijnstraat 3
GOES
€ 325.000,- k.k.
113 m²
6 kamers
Beschikbaar
Monnetstede 22
GOES
€ 250.000,- k.k.
78 m²
4 kamers
Beschikbaar
Marshallstraat 34
GOES
€ 230.000,- k.k.
88 m²
4 kamers
Beschikbaar
Oostschans 26unit 15
GOES
€ 265,- per maand
0 kamers
Benieuwd naar al ons woningaanbod?
Sinke Komejan heeft woningaanbod in heel Zeeland. Van appartement tot luxe villa. Onze kantoren in Goes, Middelburg en Zierikzee staan voor je klaar.

Bekijk al het aanbod
Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Goes?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.