Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Oranjepad 30

GOES
122 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Deze ruime betaalbare hoekwoning is een echte buitenkans voor starters! Je vindt hem aan de rand van het centrum van Goes met aan de voorzijde een schitterend uitzicht over het stadspark “De Mirakel” en aan de achterzijde een leuke tuin op het westen.

Je koopt van de eerste eigenaars en die hebben er 50 jaar met veel plezier gewoond! Nu is het tijd voor de jongere generatie. Na zo’n tijd is het natuurlijk bijna vanzelfsprekend dat de woning een update nodig heeft. Op deze fantastische plek, met een woonoppervlak van 115m² en een perceel eigen grond van 171m² is dat het echter ook dubbel en dwars waard.

Voor de liefhebbers is er zelfs optioneel nog een garage bij te koop!

De ligging van de woning is erg fijn. Niet alleen vanwege het uitzicht en het park, maar ook vlakbij het centrum van Goes, in een rustige kindvriendelijke buurt, met basisscholen en het voortgezet onderwijs om de hoek. Door de centrale ligging in deze populaire Goese woonwijk zijn voorzieningen vrijwel allemaal te voet of op de fiets te bereiken.

De woning voorziet in een woonkamer en dichte keuken op de begane grond die eenvoudig bij elkaar getrokken kunnen worden tot een open en lichte woonlaag. Op de twee verdiepingen volgen een viertal slaapkamers en de badkamer. In zijn geheel is het dus een uitstekende eengezinswoning met veel ruimte en mogelijkheden.

Indeling
Omdat er veelal wordt geparkeerd aan de achterzijde van de woning, zal de achterom vaak gebruikt worden als hoofdingang. De woning is echter ook prima via de voortuin en voordeur te bereiken. Deze komt uit in de hal aan de rechterzijde van de woning. De hal geeft toegang tot het toilet, de meterkast en de trapopgang naar de eerste verdieping.

Hierna volgt de woonkamer. Deze doorzon woonkamer is over de gehele lengte van de woning gelegen en beschikt over een handige opbergkast. Door de grote raampartijen aan beide kanten is het een heerlijk lichte ruimte. Aan de voorzijde is een zithoek gerealiseerd met uitzicht op de waterpartijen en het vele groen in park De Mirakel. Achterin de woonkamer is het eetgedeelte gesitueerd wat met een deur direct toegang geeft tot de keuken.

De dichte keuken heeft een eenvoudige maar nette opstelling. De keuken kan eventueel gemakkelijk bij de woonkamer betrokken worden. Vanuit de keuken is de achtertuin te bereiken.

De eerste verdieping bestaat naast de overloop uit een drietal royale slaapkamers en de badkamer. De ruime badkamer is voorzien van een douche, wastafel en tweede toilet.

De tweede en volwaardige verdieping heeft na de overloop een grote (slaap)kamer. Op de overloop (of voorzolder) is er extra bergruimte te vinden en is de nieuwe cv-installatie (Intergas) uit 2021 gesitueerd.

De woning is gebouwd op 171 m² eigen grond. Aan de achterzijde van het perceel ligt de stenen berging welke grenst aan de Mecklenburglaan. Aan de Mecklenburglaan is ook voldoende parkeergelegenheid te vinden. De tuin met vrije achterom (de naastgelegen pad is voor 1/2 eigendom) is gesitueerd op het westen, waardoor er op het terras direct achter de woning tot ’s avonds laat van de zon genoten kan worden. Een even leuke als praktische blokhut bieden er een aardig decor. Een degelijke schutting en een afsluitbare poort maken het geheel af.

Algemeen: de vraagprijs voor de optionele garagebox bedraagt € 25.000,– k.k. Deze garage beschikt over een kanteldeur met loopdeur en een betontegelvloer. Er zijn geen nutsvoorzieningen.

Kortom: de handen uit de mouwen om van deze fijne woning op een fantastische plek echt jouw/jullie (t)huis te maken!!

Neem hiervoor contact op met de makelaars van BOOT. Wij helpen je graag en met plezier!
Momenteel is het niet mogelijk een bezichtiging te plannen voor deze woning, alle mogelijkheden zitten vol.
Wilt u op de reservelijst, laat het ons weten via info@bootmakelaars.nl

NB: Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot bezichtiging, het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Tot zekerheid van de nakoming van de koper wordt in de koopovereenkomst een artikel opgenomen, waarbij de koper zich verplicht binnen een afgesproken periode een waarborgsom te storten c.q. een bankgarantie te stellen van 10% van de koopsom. BOOT makelaars neemt zowel een (standaard) ouderdoms-, als asbestclausule op in het koopcontract.
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Wij adviseren u een en ander na te meten en wijzen u in het algemeen op uw onderzoekplicht.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Hoekwoning
 • Type woonhuis
  Hoekwoning
 • Bouwjaar
  1972
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  122 m²
 • Perceelsoppervlakte
  172 m²
 • Inhoud
  422 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan park
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Boot makelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Boot makelaars staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 113 252 400 info@bootmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Goes?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.