Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Oranjedijk 20

VLISSINGEN
Icon
87 m²
Icon
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Dit is uw kans! Oranjedijk 20, gelegen op één van de mooiste locaties van Vlissingen. Vanaf het appartement op de derde verdieping is er werkelijk een fenomenaal uitzicht op de Westerschelde. U wordt hier wakker met zicht op fraaie zonsopkomst en een skyline richting de overkant van de Westerschelde. Verder wordt het decor gevuld met passerende boten. Formaat vanaf het kaliber zeilboot tot aan s ’werelds grootste containerreuzen. Dit uitzicht verveeld werkelijk nooit. Het zicht op de Westerschelde is misschien nog wel mooier dan vanaf de boulevard maar dan zonder de nadelen zoals verkeersgeluiden.

Daarnaast staat u binnen een paar stappen in het centrum van Vlissingen. Alle voorzieningen bevinden zich op loopafstand. Uitwaaien kan voor de deur door een tochtje over de Oranjedijk en omgeving. Een eigen parkeerplaats voor de deur zorgt ervoor dat u ook zo weer op weg bent naar een andere bestemming zoals de steden Antwerpen en Breda die in circa 1 uur bereikbaar zijn.

Het appartement bestaat uit drie slaapkamers, een woonkamer, open keuken en een badkamer. Het is een mogelijkheid om één van de slaapkamers te betrekken bij de woonkamer, zodat er een riante woonruimte ontstaat. Vanuit de woonkamer is er toegang tot het balkon. Op dit balkon is het heerlijk vertoeven in de Zeeuwse zon met als achtergrond het al eerder genoemde uitzicht. De keuken bevindt zich in het hart van de leefruimte. Deze is voorzien van veel kastruimte en een keramische kookplaat.

De badkamer is vanuit twee slaapkamers bereikbaar. De badkamer is uitgevoerd met een ligbad, douche, wastafel en toilet. De slaapkamers zijn allen prima van formaat. Een hal en separaat toilet maken het gehaal af.

Vanuit de centrale hal is zowel via de lift als via de trap de eerste verdieping bereikbaar. Op de eerste verdieping is er een handige berging. Uiteraard voert de lift ook naar de derde verdieping, waar het appartement zich bevindt.

GOED OM TE WETEN
-Oplevering in onderling overleg, dit kan snel.
-Eigen parkeerplaats.
-Fietsenberging.
-VvE bijdrage € 186,76 per maand.

Vlissingen is een stad aan zee en heeft veel te bieden. Wat dacht u van de prachtige boulevard, de duinen en de stranden? Via de uitvalsweg A58 staat u binnen één uur in Roosendaal en of Antwerpen. Middelburg is binnen tien autominuten te bereiken, Goes in circa vijfentwintig minuten.

Interesse? Een van onze makelaars leidt u graag rond.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Bouwjaar
  1992
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  87 m²
 • Perceelsoppervlakte
  11 m²
 • Inhoud
  260 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  4
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Vrij uitzicht
 • Tuin
  Geen tuin

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door Makelaarskantoor Zwaan
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Makelaarskantoor zwaan staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 118 553 288 info@zwaanmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Vlissingen?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.