Sinke Komejan
Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Oostweg 65

KRABBENDIJKE
78 m²
kamers
€ 217.500,- k.k.
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Aan de rand van Krabbendijke bieden wij te koop aan deze halfvrijstaande woning.

De woning is gelegen op loopafstand van de gezellige dorpskern van Krabbendijke. Hier treft u voorzieningen zoals een supermarkt en bakker op slechts enkele minuten lopen. Krabbendijke beschikt daarnaast over 3 basisscholen, een middelbare school en kinderopvang. Vanuit Krabbendijke heeft u een snelle verbinding naar de A58 richting Goes, Middelburg en Bergen op Zoom. Daarnaast beschikt Krabbendijke over een treinstation wat op 10 minuten loopafstand is vanaf de woning.

De woning is door de huidige eigenaren grondig aangepakt met onder andere een nieuwe dakkapel en kunststofkozijnen (HR++ glas). Punten zoals de keuken en badkamer zijn gedateerd en dienen nog te worden aangepakt.

INDELING
Begane grond:
Via de voortuin (met eigen parkeergelegenheid) komt u binnen in de hal/entree waar uw oog meteen valt op de authentieke tegeltjes. Vanuit de hal is er toegang tot de woonkamer en de eerste verdieping.
De woonkamer heeft een lichte uitstraling door het nieuw geplaatste grote kozijn. De keuken bevindt zich aan de achterzijde. De keuken is gedateerd maar biedt door de ruimte mogelijkheden voor diverse opstellingen.
Achter de keuken bevindt zich een hal met een toilet en de badkamer. Via de hal bereikt u ook de tuin.

1e verdieping:
De overloop geeft toegang tot een drietal slaapkamers. Tevens zijn de overloop en de slaapkamer aan de voorzijde voorzien van een mooie originele eiken vloer. De overige slaapkamers zijn voorzien van een grenen houten vloer.

Tuin:
De ruime tuin is gelegen op het noorden en heeft een houten schuur. De tuin is bereikbaar via een eigen, afsluitbare poort.

Ziet u het helemaal zitten de laatste puntjes op de I te zetten??
De enthousiaste makelaars van BOOT makelaars helpen u graag, met aandacht en met plezier!

NB: Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot bezichtiging, het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Tot zekerheid van de nakoming van de koper wordt in de koopovereenkomst een artikel opgenomen, waarbij de koper zich verplicht binnen een afgesproken periode een waarborgsom te storten c.q. een bankgarantie te stellen van 10% van de koopsom. BOOT makelaars neemt zowel een ouderdomsclausule als een bankgarantie c.q. waarborgsom op in het koopcontract.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Wij adviseren u een en ander na te meten en wijzen u in het algemeen op uw onderzoekplicht.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Vraagprijs
  € 217.500,- k.k.
 • Status
  Beschikbaar
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Halfvrijstaande woning
 • Type woonhuis
  Halfvrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1924
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  78 m²
 • Perceelsoppervlakte
  277 m²
 • Inhoud
  291 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  4
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin

Plattegronden

Video

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door vestiging Boot makelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Boot makelaars staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 113 252 400 info@bootmakelars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.