Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Ooststraat 18

KORTGENE
97 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Wil je fijn wonen, weg van alle stress, genieten in je eigen home met een karakteristieke sfeer, in een omgeving met ruimte, frisse lucht, water, veel zon en Zeeuwse wolkenpartijen!

Jazeker, dat kan nog steeds!

Betaalbaar, halfvrijstaand huis met vrije achterom, tuin en stenen berging.

Deze voormalige vakantiewoning vindt je dicht bij de jachthaven en de winkelstraat van Kortgene.

Kortgene is gelegen op het eindeloos eiland Noord Beveland en biedt door zijn unieke ligging aan Het Veerse Meer naast sfeer, ook een uitstekend voorzieningenniveau, leuke eetgelegenheden, jachthaven, basisschool, enzovoorts. Door z’n centrale ligging in het hart van de driehoek Goes, Zierikzee, Middelburg zijn stedelijke voorzieningen altijd dichtbij. Het Noordzee strand treft u op slechts 12 km afstand.

Het oorspronkelijke bouwjaar wordt geschat op circa 1890. In de loop der jaren hebben er tal van verbouwingen plaats gevonden en is het o.a. bewoond geweest door een Noord-Bevelands ondernemersgezin. De laatste jaren werd de woning zeer tot genoegen gebruikt door een Duitse familie. Omdat er thans te weinig gebruik van wordt gemaakt wordt de woning te koop aangeboden voor uitsluitend permanente bewoning.

De indeling is als volgt:

Indeling begane grond:
Via het paadje door de voortuin kom je binnen in de gang met toegang tot de woonkamer. Door het grote raamoppervlak is er een prettige lichtinval en een leuk uitzicht op een authentieke boerenschuur. Naast de woonkamer is nog een flinke kamer gesitueerd welke eventueel in gebruik genomen kan worden als slaapkamer of hobbyruimte. Aan de achterzijde is de keuken gesitueerd met daarnaast een badkamer voorzien van douche, wastafel en toilet.

De tuin met vrije achterom is gelegen op het oosten en biedt voldoende ruimte om altijd een plekje te vinden in de zon of schaduw. In de tuin is ook de berging gesitueerd. Deze is voorzien van elektra aansluiting.

Indeling verdieping:
Overloop met toegang tot maar liefst 4 slaapkamers, voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing.

Algemeen: gedeeltelijk dubbel glas en kunststof kozijnen. Centrale verwarming d.m.v. radiatoren en Nefit combiketel.

Kortom: natuurlijk moet er aan deze woning het nodige worden gedaan, maar daarna bezit je ook een heerlijk huis!
Tel daarbij op de rustige ligging in een karakteristieke straat dicht bij alle voorzieningen, dan is dit huis absoluut een aanrader!

Oplevering: direct beschikbaar.

N.B.: Een zogenaamde “ouderdomsclausule” en het stellen van een bankgarantie c.q. waarborgsom (van 10% van de koopsom) zal deel uitmaken van de toekomstige koopakte.

Benieuwd? maak gerust een afspraak met een van de makelaars van BOOT. Wij helpen je graag en met plezier!

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Hoekwoning
 • Type woonhuis
  Hoekwoning
 • Bouwjaar
  1890
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  97 m²
 • Perceelsoppervlakte
  213 m²
 • Inhoud
  379 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  6
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Boot makelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Boot makelaars staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 113 252 400 info@bootmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Kortgene?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.