Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Oostsingel 5813

GOES
164 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

In het centrum, omgeven door alle voorzieningen en wonen met een prachtig uitzicht? Aan de prachtige Goese stadsveste mogen wij u dit ruime penthouse, Oostsingel 58-13 aanbieden. De Oostsingel is een gewilde plek om te wonen vanwege de ligging in de binnenstad, in combinatie met het prachtige uitzicht over de waterpartij voor het appartementencomplex. Binnen één minuut lopen is vanuit het appartement de gezellige markt te bereiken. Welke met diverse terrassen, bars en winkels als het middelpunt van het bruisende Goes wordt gezien. Qua locatie mag het complex ‘De Groene Veste’ één van de beste woonlocaties van Goes genoemd worden.

Het appartement beslaat 164 m2 woonoppervlak met een semi inpandig zonnig terras 6,5m bij 3,45m op het zuidwesten. Bij het appartement behoren twee parkeerplekken en een bergruimte in het souterrain onder het complex. Het mooiste aspect van het penthouse is de royale living met meerdere heerlijke zithoeken, de open keuken en aangrenzend het dakterras. Achterin bevinden zich daarnaast een tweetal slaapkamers met beiden een eigen badkamer.

Het appartement bevindt zich op de bovenste etage van het laatste gedeelte van het complex. Via de ruime ontvangsthal met trappenhuis en liftinstallatie is het afgesloten portaal van het penthouse te bereiken. De hier opvolgende centrale hal met onder andere de toiletruimte met hangcloset, geeft toegang tot de overige vertrekken.

Aan de achterzijde van het complex, met uitzicht over Goes-Oost, liggen de twee ruime slaapkamers met beiden een eigen badkamer. Beide slaapkamers kunnen als master-bedroom gebruikt worden. De badkamers verschillen echter van elkaar, waar de grootste een bad heeft, naast een douche, toilet en wastafel.

De woonkamer en keuken met bijkeuken liggen daarmee aan de voorzijde van de woning. Vanuit de op het westen gelegen woonkamer heeft u een schitterend uitzicht op de veste. Door de royale afmetingen zijn er meerdere heerlijke zithoeken te realiseren. Waaronder een voor het Frans balkon, met een prachtig uitzicht, of bijvoorbeeld een leeshoek aan de andere kant van de woonkamer onder de vele dakvensters. Hiertussen is er plek voor een ruime zithoek en het eetgedeelte. De living is dus volledig dynamisch in te richten met de vele opties.

Deze woonkamer geeft u toegang tot een fantastisch beschut gelegen terras van 15m² groot. Het is op het westen gesitueerd en tevens aan de Veste zodat het hier dubbel genieten is.

Vanuit de eethoek is de keuken te bereiken. De open keuken is zo opgesteld dat er vanuit deze ruimte ook zicht naar buiten is. Vanuit de keuken is er vervolgens toegang tot de inpandige berging midden in de woning. Hier hangt de cv-installatie en is er naast veel bergruimte ook plaats voor de witgoedapparatuur.

Algemeen:

– Eén van de beste woonlocaties van Goes
– Riant terras met uitzicht over de Veste
– Twee parkeerplekken en berging in souterrain
– Isolatie: vloer-, dak- en muurisolatie
– Afwerking naar eigen smaak en ontwerp
– Twee ruime slaapkamers met beiden eigen badkamer
– Woonoppervlakte ca. 164 m2, inhoud ca. 500 m3.
– Oplevering in onderling overleg.
– VVE bijdrage per maand bedraagt € 245,82

Met de ligging aan de rand van het historische centrum van Goes zijn alle voorzieningen op loopafstand gelegen. De slager, bakker en andere voorzieningen liggen op slechts een paar minuten lopen vanaf het appartement. Met hierachter weer de gezelligheid van de binnenstad.

De stad Goes met een rijke historie en een mooie binnen(jacht)haven ligt centraal in Zeeland en staat bekend om haar hoge voorzieningenniveau voor de regio op het terrein van wonen, winkelen, werken, onderwijs, gezondheidszorg, restaurants en cultuur. Vanuit Goes is de A58 makkelijk te bereiken en zijn de grotere steden als Rotterdam (1u15m) en Antwerpen (45m) goed aan te reizen.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Bouwjaar
  2005
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  164 m²
 • Inhoud
  500 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  3
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan water
 • Tuin
  Patio atrium Verzorgd

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Goes
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Goes staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0113 25 10 00 goes@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Goes?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.