Sinke Komejan
Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Oosterscheldelaan 21

BURGH-HAAMSTEDE
179 m²
kamers
€ 589.000,- k.k.
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Op de Kop van Schouwen direct grenzend aan het Gadrabos en op korte afstand van de langgerekte Noordzeestranden vindt u de Oosterscheldelaan waar wij u namens onze opdrachtgever deze ruime woning met garage mogen aanbieden. De Oosterscheldelaan is een zeer geliefde woonwijk met ruime kavels, veel volgroeid groen en enkel bestemmingsverkeer. Zowel bos als strand zijn hier op korte afstand gelegen. Als natuurliefhebber kunt u hier zeker uw hart ophalen. De woningen in deze wijk zijn zowel permanent als recreatief te bewonen. Commerciële verhuur is echter niet toegestaan.

De woning is gelegen op een prachtig perceel van bijna duizend vierkante meter eigen grond. De tuin woning is midden op het perceel gesitueerd waardoor u van zowel een ruime voortuin (zuidoosten) als achtertuin geniet. Door het vele groen en het ruime kavels worden uw rust en privacy gewaarborgd.

Graag nodigen wij geïnteresseerden uit voor een bezichtiging met één van onze makelaars. U bent van harte welkom! Neem contact op met ons kantoor voor het plannen van een afspraak! (De bezichtigingsdagen zijn op 30 en 4 oktober)

Algemeen:
– Geliefde woonlocatie op de Kop van Schouwen nabij strand en bos;
– Geheel gelegen op een perceel van 955 m2 eigen grond;
– Zowel voor permanente bewoning als voor recreatief eigen gebruik aan te kopen;
– Riante garage van circa 30 m2;
– Ruime voor-/ en achtertuin;
– Woonoppervlakte ca. 177 m2, inhoud ca. 700 m3;
– Gelijkvloers woonprogramma aanwezig;
– Rustige woonlocatie met veel privacy en enkel bestemmingsverkeer;
– Oplevering in onderling overleg, kan op korte termijn.

Indeling
Begane grond: ruime hal met links een ruime slaapkamer en een badkamer met ligbad, wastafel en toilet. Rechts een (kleinere) tweede badkamer met douche en wastafel. Tegenover de badkamer de meterkast en vervolgens aan de rechterzijde de bijkeuken met witgoedopstelling en toegang tot de achtertuin. Rechtdoor toegang tot de woonkamer met veel lichtinval door de grote raampartijen. De L-vormige woonkamer beschikt daarnaast over een sfeervolle openhaard. Vervolgens de eenvoudige keuken, deze is gesitueerd aan de achterzijde. Zowel via de keuken als de woonkamer is de tuin te bereiken.
Vanuit de zonnige achtertuin is de garage bereikbaar. De achtertuin is langs beide zijden van de woning bereikbaar.

Verdieping: bij bovenkomst op de overloop weerszijden toegang tot een slaapkamer en de derde badkamer en toilet. Vanaf de overloop is de hoofdslaapkamer en kantoorruimte bereikbaar. De slaapkamers beschikken beide over flink wat bergruimte.

Burgh-Haamstede/ Nieuw-Haamstede:
Burgh Haamstede is niet voor niets één van de meest geliefde woonlocaties van Zeeland. Omgeven door een schitterende natuur en natuurlijk de welbekend Noorzeestranden. Op de korte afstand van de woning liggen de ‘De Vroongronden’, een schitterend natuurgebied tussen Burgh-Haamstede en Renesse. Een open, glooiend gebied met vele vogels en waar u regelmatig reeën en damherten kunt spotten. Om het gebied open te houden laat Natuurmonumenten hier Shetlanderpony’s grazen. Het dorp met de vele voorzieningen is een kwestie van de fiets pakken of een mooie wandeling.

Nieuw-Haamstede is het meest westelijke én mooiste deel van het eiland Schouwen-Duiveland. Een bijzonder mooi gebied wat bekend staat om haar rust, natuurschoon met zeer brede duinopgangen aan de Noordzee. De stranden hier worden vaak aangemerkt als de mooiste stranden van Zeeland. Verder bevindt zich hier een uitgestrekt duinlandschap met meerdere lange strandopgangen met prachtige flora en fauna. Het gehele gebied rondom Nieuw Haamstede is aangemerkt als Natura 2000 gebied. Met andere woorden u bent verzekerd van het voortbestaan van de prachtige natuur. Niet voor niets wordt dit gebied ook wel de Kroon van Zeeland genoemd. Verderop gaat dit gebied over in het grootste bos van Zeeland “de Domeinen” waar u heerlijk kunt wandelen of mountainbiken.
Verder heeft Burgh-Haamstede een uitstekend voorzieningenniveau en ligt het binnen een uur rijden vanaf Rotterdam en Antwerpen. Zierikzee is in een kwartier aan te rijden en heeft een sterke regiofunctie met al haar voorzieningen.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Vraagprijs
  € 589.000,- k.k.
 • Status
  Beschikbaar
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1970
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  179 m²
 • Perceelsoppervlakte
  955 m²
 • Inhoud
  700 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  6
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door vestiging Zierikzee
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Zierikzee staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0111 45 15 00 zierikzee@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Bekijk het aanbod in je buurt Bekijk alles
Beschikbaar
Dapperweg 21
BURGH-HAAMSTEDE
€ 675.000,- k.k.
130 m²
5 kamers
Beschikbaar
Westerenban 18
BURGH-HAAMSTEDE
€ 575.000,- k.k.
130 m²
5 kamers
Beschikbaar
Zandweg 18
BURGH-HAAMSTEDE
€ 995.000,- k.k.
216 m²
6 kamers
Benieuwd naar al ons woningaanbod?
Sinke Komejan heeft woningaanbod in heel Zeeland. Van appartement tot luxe villa. Onze kantoren in Goes, Middelburg en Zierikzee staan voor je klaar.

Bekijk al het aanbod
Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Burgh-haamstede?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.