Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Omloop 55

MIDDELBURG
80 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Gelegen aan een kindvriendelijk en rustig straatje met bijna alleen bestemmingsverkeer bevindt zich deze comfortabele en uitgebouwde gezinswoning met zonnige tuin, berging en vrije achterom. Het goed onderhouden huis is direct klaar voor bewoning en biedt een heerlijke ruimte voor een gezin of startend gezin. De woning is niet alleen gelegen op een geliefd plekje nabij scholen en winkels maar is daarnaast onder meer voorzien van een nette en open keuken met inbouwapparatuur, modern sanitair, drie mooie slaapkamers en een grote open zolder welke eenvoudig om te bouwen is tot een zolderverdieping met (vierde) slaapkamer. Kortom, een fijn huis op een leuke plek waar je zo in kunt!

Begane grond:
Entree, hal met trapopgang naar eerste verdieping en toilet. De woonkamer is aan de achterzijde uitgebouwd waardoor er een extra ruime woonkamer is ontstaan. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de keuken en deze is voorzien van een keurig keukenblok in hoekopstelling, onder- en bovenkasten en diverse inbouwapparatuur waaronder een vierpits gaskomfoor, combioven, afzuigkap en een koel-/vriescombinatie.

Eerste verdieping:
Overloop met vaste trap naar de tweede verdieping, drie mooie slaapkamers en volledig betegelde en nette badkamer welke is voorzien van een douche, toilet en wastafel met badmeubel. Twee van de slaapkamers zijn voorzien van vaste kasten.

Tweede verdieping;
Via een vaste trap te bereiken riante zolderverdieping met de opstelling van de cv-ketel, de mechanische ventilatie unit en de wasmachine aansluiting. De zolder biedt voldoende ruimte tot het realiseren van een vierde slaapkamer.

Tuin:
De zonnige, op het zuidoosten gelegen, achtertuin heeft een vrije achterom en een stenen berging welke is voorzien van elektra. In de directe omgeving bevinden zich een tweetal speeltuintjes voor de kleintjes en voor het huis is er voldoende parkeergelegenheid.

Algemeen:
– Woonkamer is uitgebouwd,
– Open keuken,
– Voor- en achtertuin,
– Vrije achterom,
– Berging in de tuin,
– Nette badkamer,
– Nabij speeltuin,
– Voldoende parkeergelegenheid,
– Groot zonnescherm achterzijde.

Om een goede indruk van deze leuke woning te krijgen nodigen wij u graag uit voor een rondleiding. Voor het maken van een afspraak hiervoor kunt u contact met ons kantoor opnemen. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Sinke Komejan Makelaars | Taxateurs dient de te verkopen woningen in te (laten) meten volgens de branche brede Meetinstructie. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Kandidaat-kopers wordt geadviseerd een en ander zelf na te meten en verkoper en zijn makelaar accepteren hierom geen aansprakelijkheid.

Standaard wordt er een bankgarantie cq. waarborgsom van 10% van de koopprijs in de koopovereenkomst opgenomen. Deze zal door koper moeten worden gesteld cq. gestort bij de notaris. Daarnaast zullen er diverse aanvullende artikelen in de koopovereenkomst opgenomen worden met betrekking tot onder meer de ouderdom en eventueel aanwezig asbest.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht onder voorbehoud
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Tussenwoning
 • Type woonhuis
  Tussenwoning
 • Bouwjaar
  1985
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  80 m²
 • Perceelsoppervlakte
  127 m²
 • Inhoud
  340 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  4
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Middelburg
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Middelburg staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118-689000 middelburg@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Middelburg?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.