Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Noordweg 420

MIDDELBURG
140 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Noordweg 420, Middelburg
Op slag verliefd. Dat is wat de huidige bewoonster en haar man bijna vijftig jaar geleden waren bij de eerste blik op dit bijzondere huis. En de liefde is nooit overgegaan. Wij begrijpen het wel. Er is ook zoveel om van te houden.

‘t Zunneke
Al onderweg naar de sfeervolle jaren ‘30 woning geeft de rustige Noordweg, met al zijn authentieke woningen, je een fijn gevoel. Je bent zó dicht bij de binnenstad, maar voor het gevoel toch in een gezellig dorp beland. Eenmaal aangekomen bij nummer 420 valt meteen het huis én de tuin op. Wat een plaatje! ’t Zunneke, prijkt er als naam aan de gevel en ’t zunneke schijnt ook vol op de prachtige bloemen, bomen, kruiden en hagen van de uitzonderlijke mooi aangelegde tuin.

Dubbel zoveel ruimte
De tuin is altijd een grote liefde van de bewoners geweest. Altijd geur en kleur om het huis, altijd een heerlijk hoekje om te zitten en met stip bovenaan de gezellige zomerfeesten die ze er met familie en vrienden hielden. Plek zat voor iedereen. Dat er zoveel plek is, is te danken aan meneer Broeckert die in 1925 besloot om niet één, maar twee percelen tegelijk te kopen. Zeven jaar later is ’t Zunneke gebouwd.

‘Het is van ons!’
In 1973 kwam dit huis voor het laatst op de markt. Samen met haar man was ze al vaker dit huis gepasseerd met de gedachte ‘als dit ooit te koop komt…’ Ze moesten een bod per inschrijving uitbrengen en dat deden ze. De bewoonster weet nog goed hoe ze zenuwachtig zij en haar man waren tijdens het afwachten van de uitslag van de notaris. Het moment waarop bleek dat het huis voor hen was, vergeet ze nooit meer. ‘Het is van ons!’ Kippenvel.

Word ook verliefd
Wat zou het mooi zijn als jij dat ook mag meemaken. Dat je ook op slag verliefd wordt op ’t Zunneke, de prachtige tuin en de karakteristieke details waar het huis bomvol mee zit. De originele raampartijen in de keuken en hal bijvoorbeeld, de mooie sierlijsten en haard de voorkamer, de balkenplafonds op de eerste verdieping en de ronde boogjes in de hal.

Wakker worden
Als dat soort charmante details je aanspreken, kom dan zeker eens langs voor een bezichtiging. Ga dan vooral ook even bij het achterraam in de slaapkamer staan. Wat je ziet, is natuur en wat je hoort zodra je het raam opendoet, is een doorgaand concert van zingende vogeltjes. Zo wil iedereen wel wakker worden, toch?

Voor alles een plekje
Of je nou ‘s ochtends wakker wordt, overdag actief bezig bent of ’s avonds van je rust wilt genieten, dit huis faciliteert het allemaal. Binnen in de knusse woonkamer, de grote leefkeuken en de bijzonder ruime garage, binnen/buiten in de fijne tuinkamer en het beschutte terras aan de zuidkant van de keuken en natuurlijk op al die mooie plekjes in de tuin.

Tijd voor een volgende liefde
De bewoonster is het hier na 49 jaar nog lang niet beu, maar vindt het wel tijd om dit prachtige plekje door te geven aan een volgende generatie. Nieuwe bewoners die ook weer net zo van de charme van dit huis en deze tuin zullen genieten als zij en haar gezin dat zo lang hebben gedaan. Zijn jullie diegene?

Om een goede indruk te krijgen nodigen wij u graag uit voor een bezichtiging. U kunt hiervoor contact met ons kantoor opnemen op tel. nr. 0118 689000 of stuur een email naar info@sinke.nl.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Sinke Komejan Makelaars | Taxateurs dient de te verkopen woningen in te (laten) meten volgens de branchebrede Meetinstructie. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Kandidaat-kopers wordt geadviseerd een en ander zelf na te meten en verkoper en zijn makelaar accepteren hierom geen aansprakelijkheid.

Standaard wordt er een bankgarantie c.q. waarborgsom van 10% van de koopprijs in de koopovereenkomst opgenomen. Deze zal door koper moeten worden gesteld c.q. gestort bij de notaris. Daarnaast zullen er diverse aanvullende artikelen in de koopovereenkomst opgenomen worden met betrekking tot onder meer de ouderdom en eventueel aanwezig asbest.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1938
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  140 m²
 • Perceelsoppervlakte
  981 m²
 • Inhoud
  820 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Tuin rondom Fraai aangelegd

Plattegronden

Media

Weergave:

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door vestiging Middelburg
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Middelburg staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118-689000 middelburg@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Bekijk het aanbod in je buurt Bekijk alles
Beschikbaar
Beneluxlaan 23
MIDDELBURG
€ 325.000,- k.k.
125 m²
5 kamers
Beschikbaar
Zuidmede 13
MIDDELBURG
€ 229.000,- k.k.
125 m²
5 kamers
Beschikbaar
Meestoof 184
MIDDELBURG
€ 695.000,- k.k.
180 m²
4 kamers
Beschikbaar
Puntpoortstraat 6
MIDDELBURG
€ 279.500,- k.k.
102 m²
4 kamers
Beschikbaar
Zwanenhof 26
MIDDELBURG
€ 349.000,- k.k.
98 m²
3 kamers
Beschikbaar
Touwbaan 86
MIDDELBURG
€ 365.000,- k.k.
117 m²
4 kamers
Beschikbaar
Gravenstraat 84
MIDDELBURG
€ 169.000,- k.k.
36 m²
2 kamers
Benieuwd naar al ons woningaanbod?
Sinke Komejan heeft woningaanbod in heel Zeeland. Van appartement tot luxe villa. Onze kantoren in Goes, Middelburg en Zierikzee staan voor je klaar.

Bekijk al het aanbod
Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Middelburg?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.