Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Noordweg 397

MIDDELBURG
130 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Verliefd worden op een geveltje, een uitzicht of een tuin, kan dat? Ja, dat kan. Wij als experts en ook de huidige eigenaren van dit unieke pareltje aan de Noordweg in Middelburg kunnen erover meepraten.

Liefde op het eerste gezicht
Allereerst verovert het lieflijke voorgeveltje van dit huis je hart. Kijk die prachtige omlijsting rond de voordeur en erkertjes, bewonder de robuuste vensterbanken en schattige luikjes en vergeet ook niet naar de authentieke kasteelmoppen van de garage te kijken. Gaat je hart al sneller kloppen? Draai je dan een keer om en laat het idyllische uitzicht op je inwerken.

Idyllisch uitzicht
Waar je vanuit de voortuin en de woonkamer op uitkijkt, is een beschermde boomgaard met oude fruitrassen en daarachter een weids polderlandschap. Hier zie je in de ochtend de zon opkomen. Het biedt het hele jaar door een onbetaalbaar mooi uitzicht.

Paradijstuin
Met zo’n vooruitzicht heb je het gevoel midden in de polder te wonen. Naast en achter het huis lijkt dit juist weer midden in een park te zijn. De huidige bewoners noemen het hun ‘paradijstuin’. Wij begrijpen wel waarom. De volledig volgroeide tuin staat vol met prachtige loof-, peren-, vijgen-, moerbij- en pruimenbomen, struiken en perkjes. Overal zijn plekjes in de zon of juist de schaduw te vinden, in of uit de wind. Bijtjes zoemen en allerlei vogeltjes fluiten. In de winter schijnen er zelfs fazanten in een boom in de achtertuin te logeren.

Plekje met geschiedenis
Zit je hier werkelijk in de polder of in een park? Nee, je begeeft je in een van de meest sfeervolle straten van Middelburg. Een straat met een rijke historie. Zo is er in de tachtigjarige oorlog ooit een veldslag tussen de Prinsgezinden en Spanjaarden geweest en zitten de restanten van de fundering van een oud arbeidershuisje uit 1800 nog onder de berkenboom in de voortuin van Noordweg 397. De kasteelmoppen van ’t Munnikenhof (het kasteeltje van Jacob Cats) waarmee dat huisje gebouwd was, werden hergebruikt in de garage van het huidige huis.

Wat maak jij ervan?
In die garage is het dankzij de dikke muren heerlijk koel in de zomer en vriest het er nooit in de winter. Een ideale ruimte dus als opslagplek, bijkeuken, werkplaats of wat je er ook van wil maken. Dat kenmerkt dit huis: het kan zijn wat je er ook van wilt maken. De ruimte is er. De indeling kun je zelf bepalen, net zoals de huidige bewoners dat ooit gedaan hebben. Zij verbouwden en vernieuwden het vijftig jaar geleden helemaal naar hun zin. Wat maak jij er straks van?

Mooie herinneringen
De huidige bewoners kijken met een warm hart terug op hun tijd in dit bijzondere huis op deze unieke plek. Vooral het plezier dat hun kinderen met hun vriendjes en vriendinnetjes in de tuin hebben beleefd, zullen ze nooit vergeten. Ze hopen dat ook jij hier zulke mooie herinneringen gaat maken.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Sinke Komejan Makelaars | Taxateurs dient de te verkopen woningen in te (laten) meten volgens de branchebrede Meetinstructie. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Kandidaat-kopers wordt geadviseerd een en ander zelf na te meten en verkoper en zijn makelaar accepteren hierom geen aansprakelijkheid.

Bijzonderheden:
– Standaard dient koper een bankgarantie c.q. waarborgsom van 10% van de koopprijs te stellen via de notaris. Dit zal opgenomen worden in de koopovereenkomst;
– In de koopovereenkomst zal tevens een artikel worden opgenomen dat verband houdt met de ouderdom en gelet op de leeftijd van de woning zal er ook een algemeen asbest-artikel worden opgenomen.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1930
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  130 m²
 • Perceelsoppervlakte
  1244 m²
 • Inhoud
  640 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Tuin rondom Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door vestiging Middelburg
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Middelburg staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118-689000 middelburg@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Bekijk het aanbod in je buurt Bekijk alles
Beschikbaar
Paul Butterfieldstraat 1
MIDDELBURG
€ 399.000,- k.k.
112 m²
5 kamers
Beschikbaar
Koudekerkseweg 200b
MIDDELBURG
€ 675.000,- k.k.
175 m²
6 kamers
Beschikbaar
Sint Janstraat 6
MIDDELBURG
€ 349.000,- k.k.
119 m²
6 kamers
Beschikbaar
Meestoof 108
MIDDELBURG
€ 525.000,- k.k.
123 m²
3 kamers
Beschikbaar
Park De Moucheron 35
MIDDELBURG
€ 389.000,- k.k.
98 m²
3 kamers
Beschikbaar
Korte Geere 20a
MIDDELBURG
€ 565.000,- k.k.
204 m²
5 kamers
Beschikbaar
Hof van Sint Pieter 7
MIDDELBURG
€ 499.000,- k.k.
140 m²
5 kamers
Benieuwd naar al ons woningaanbod?
Sinke Komejan heeft woningaanbod in heel Zeeland. Van appartement tot luxe villa. Onze kantoren in Goes, Middelburg en Zierikzee staan voor je klaar.

Bekijk al het aanbod
Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Middelburg?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.

Sinke Komejan