Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Noordstraat 3

BORSSELE
102 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Achter deze karakteristieke gevel verschuilt zich veel meer dan dat het aanzicht doet vermoeden! Aan de Noordstraat 3 te Borssele staat deze tussenwoning op een diep perceel van 298 m2 eigen grond en met verrassend meer ruimte achter deze gevel.

De woning heeft namelijk een zeer ruime woonkamer met uitgebouwde tuinkamer en bijkeuken op de begane grond en een drietal slaapkamers en badkamer op de eerste verdieping.

De entree aan de voorzijde van de woning komt uit in de hal. De hal geeft toegang tot het toilet en de woonkamer. De woonkamer ligt rechts van de hal en is van een verrassend formaat, doordat de twee oorspronkelijke ruimtes bij elkaar zijn gehaald. Met voorin rond de houtkachel, die in de hoek van de kamer is gesitueerd, een heerlijke zithoek.

Hierop volgt in het achterste gedeelte van de kamer de eethoek en de open keuken. De eethoek ligt nu rechts van de keuken. Eventueel kan deze ook worden gesitueerd in de tuinkamer achterin de woning. Achter de keuken volgt namelijk de uitbouw, met links de tuinkamer en rechts de bijkeuken. De tuinkamer is geheel open naar de keuken, waardoor de benedenverdieping nog ruimer aan doet. Vanuit deze ruimte is er door de schuifpui een heerlijk zicht op de diepe achtertuin. De bijkeuken biedt extra bergruimte en heeft plek voor de witgoedapparatuur.

Door het plaatsen van twee dakkapellen zijn er op de eerste verdieping een drietal slaapkamers en een badkamer van mooi formaat gerealiseerd. De eerste slaapkamer en de badkamer liggen voorin. De badkamer is voorzien van een bad, douche, tweede toilet en dubbele wastafel. Achterin liggen de tweede en derde slaapkamer.

Een van de prachtige aspecten van de woning is dat de sfeervolle woonruimte op de begane grond overloopt in de lange achtertuin! Met een perceel van 298 m2 eigen grond betekent dit een diepte van bijna 30 meter! Hierdoor zijn er meerdere bestemmingen aan de tuin te geven. Direct achter de woning ligt het terras, gevolgd door veel groen. Achterin de tuin staat de berging en is de achterom te vinden.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Tussenwoning
 • Type woonhuis
  Tussenwoning
 • Bouwjaar
  1914
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  102 m²
 • Perceelsoppervlakte
  298 m²
 • Inhoud
  361 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  4
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Goes
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Goes staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0113 25 10 00 goes@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.