Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Noordendolfer 7

ZOUTELANDE
Icon
103 m²
Icon
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Idyllisch, karakteristiek, vrijheid, u mag het zelf verder aanvullen. Uniek is het in ieder geval wel. Tussen ‘de Schuilhoek’ en de voet van de duinen zitten niet meer dan drie woningen. Op elk moment van de dag loopt u dus zo de natuur in. Maar ook het centrum van Zoutelande en het buitengebied liggen aan uw voeten. De omgeving kenmerkt zich door groen, strand, zee en duinen. ‘De Schuilhoek’ houdt al meer dan tachtig jaar stand in een veranderde omgeving. Voor de juiste impressie nodigen wij u van harte uit op locatie.

PERMANENTE BEWONING/DAUERFHAFT WOHNEN/PERMANENT RESIDENCE

KARAKTER
In de jaren ’30 van de vorige eeuw is het geheel gebouwd en vervolgens is het karakter, ondanks uitbreidingen en aanpassingen, goed bewaard gebleven. Het perceel is met zijn 1.355m² één van de grotere kavels van de omgeving. De woning is gesitueerd op het midden van het kavel. Rondom bevindt zich een prachtige, met liefde onderhouden, tuin. Deze kenmerkt zich door veel groen, gras, een ruim terras en met name veel privacy en rust.

In de woning zijn veel karakteristiek elementen zoals balkenplafonds, ruitramen, leuke doorkijkjes en een fraaie haardpartij met originele tegeltjes. Als u toch komt kijken, let dan ook even op de plinten in de woonkamer.

WONEN
De woonkamer is ingedeeld in een living en een eetgedeelte en kenmerkt zich door een leuk zicht richting de andere ruimtes en, via een dubbele tuindeur, toegang tot de tuin. Blikvanger is zondermeer de tuinkamer met vloerverwarming. Deze geeft een fraai zicht op de omringende tuin, op deze manier is het mogelijk om ieder jaargetijde te genieten van de tuin.

In een latere aanbouw bevindt zich de keuken. Ook in deze ruimte is er veel daglichttoetreding en tevens toegang tot de tuin. Bijzonder is de ruime kelderruimte. Deze is vanuit de hal te bereiken en maar liefst 25m² groot. Momenteel doet deze dienst als berg- en hobbyruimte.

SLAPEN
Op de eerste verdieping zijn er twee slaapkamers en in het hart een badkamer. De slaapkamers zijn voorzien van bergruimtes en leuke details. De achterste slaapkamer heeft tevens toegang tot het dakterras. De badkamer is momenteel voorzien van een ligbad, douche en wastafel. Via een vlizo trap is de zolder te bereiken. Deze bestaat uit twee ruimtes met daglichttoetreding en stahoogte, eventueel te gebruiken als (logeer)kamer en een overloop met cv-ketelopstelling.

TUIN
De al eerder genoemde tuin is fraai aangelegd en voorzien van een brede groenrand. Voor de echte tuinier is dit een lust voor het oog. Borders, gras, struiken, bomen (waaronder en magnifieke kastanjeboom) wisselen elkaar af. Gelukkig zijn er ook een aantal terrassen waar het heerlijk tot rust komen is. Op de oprit is plaats voor meerdere auto’s.

ALGEMEEN
-Vloerverwarming in de tuinkamer.
-Onder architectuur gebouwd.
-Houten berging in de tuin.
-Cv-ketel uit 2021.
-Oplevering in onderling overleg.

Interesse? Eén van onze makelaars leidt u graag rond.

Zoutelande is gelegen in de gemeente Veere onder aan de voet van de duinen tegenaan de Noordzee. De toeristische dorpskern beschikt over diverse voorzieningen en gezellige restaurantjes. Het is gunstig gelegen ten opzichte van steden als Middelburg en Vlissingen en het mondaine Domburg. Zoutelande wordt, samen met het strand van Dishoek en Westkapelle, ook wel de Zeeuwse Rivièra genoemd. Dit omdat er weinig andere Nederlandse stranden op het zuiden zijn gelegen. Het behoort tot de meest bezochte badplaatsen aan de Zeeuwse kust. Er is een zeer uitgebreide middenstand. Deze voorzieningen zijn allemaal geconcentreerd rondom de boulevard van Zoutelande, op korte afstand van Noordendolfer.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1938
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  103 m²
 • Perceelsoppervlakte
  1355 m²
 • Inhoud
  385 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  3
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Beschutte ligging
 • Tuin
  Tuin rondom Fraai aangelegd

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door Makelaarskantoor Zwaan
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Makelaarskantoor zwaan staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 118 553 288 info@zwaanmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Zoutelande?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.