Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Noordelijke Achterweg 17

WEMELDINGE
77 m²
kamers
€ 259.000,- k.k.
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Verrassend! Dat is het juiste woord als de Noordelijke Achterweg met een woord omschreven zou moeten worden. Op meerdere vlakken is de woning namelijk verrassend. Netjes, ruimer dan doet vermoeden en een heerlijk zonnige diepe achtertuin.

De afgelopen jaren is er veel vernieuwd binnenshuis. Denk aan de moderne keuken in de aanbouw en de badkamer op de eerste verdieping. Maar ook het kozijnwerk op de begane grond is aan gedacht. Daarnaast verkeerd de gehele woning in een uitstekende staat en is het sfeervol ingericht.

Met de keuken in de aanbouw heeft de begane grond dus verrassend meer ruimte gekregen. Daarnaast heeft het op de eerste verdieping met een tweetal dakkapellen ook drie slaapkamers en een heerlijke badkamer gekregen.

Dit alles staat op een perceel van 257 m2. Direct achter de woning ligt een geweldige diepe tuin van bijna 29 meter. Dit biedt een hoop mogelijkheden om er in de toekomst iets mee te doen.

De hal ligt na de oprit aan de voorzijde, welke ruimte biedt aan een tweetal auto’s. In de hal komt de sfeer al direct naar voren met de oude tegeltjes. Aan het einde van de hal ligt er het nette toilet. Net daarvoor is er de toegang tot de woonkamer.

De woonkamer bestaat uit twee delen, met in het voorste deel de zithoek. De ruimte heeft in de hoek in de gave oude schouw de pelletkachel staan, waardoor dit een heel jaar door een heerlijke ruimte is.

Hierachter volgt de eveneens sfeervolle eetkamer. Beide ruimtes voelen warm aan door de houten vloer, paneeldeuren en zeer nette afwerking. Vanuit de eetkamer is de keuken te bereiken.

De keuken is deels gelegen in de aanbouw, hiervoor ligt nog een deel met de trapopgang en plek voor de witgoedapparatuur. Daarna volgt aan weerszijden de strak moderne keuken. Deze is voorzien van gaskookplaat, afzuigkap, combimagnetron en vaatwasser. Doordat de achterzijde van de aanbouw van veel glas en een deur naar de tuin is voorzien is de hele keuken fantastisch licht.

Aan de overloop op de eerste verdieping grenzen een viertal deuren. Voorin liggen er twee slaapkamers, met de meest rechtse de ouderslaapkamer. Achterin liggen de derde slaapkamer en de badkamer. Vanaf de overloop is ook de bergzolder nog te bereiken.

De badkamer is ook niet lang geleden volledig aangepakt en heeft door een dakkapel over de hele breedte veel extra ruimte gekregen. Zo is er een fijne inloopdouche, wasmeubel en tweede toilet in gesitueerd.

Een van de meest verrassende aspecten is de enorme tuin achter het huis. Het perceel is 257 m2 groot, maar hiervan ligt het meeste achter. Dat maakt dat er na de aanbouw nog circa 29 meter aan tuin volgt.

Met een ligging op het zuiden is dit dus een fantastisch geheel. Direct achter de keuken is er een terras gelegen, waar het dus de hele dag door genieten is van de zon. Hierna volgt een deel groen met helemaal achterin de mogelijkheid voor een tweede terras. Er is voldoende ruimte om de tuin een andere invulling te geven of eventueel nog wat te bebouwen.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Vraagprijs
  € 259.000,- k.k.
 • Status
  Beschikbaar
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Twee onder een kapwoning
 • Type woonhuis
  Twee onder een kapwoning
 • Bouwjaar
  1937
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  77 m²
 • Perceelsoppervlakte
  257 m²
 • Inhoud
  294 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  6
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Verzorgd

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Goes
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Goes staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0113 25 10 00 goes@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.