Sinke Komejan
Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Noordeinde 11

KOUDEKERKE
164 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Aan een rustig straatje, in de geliefde buurt ‘Koningshof’, bevindt zich deze bijzondere woning. Bijzonder te noemen, niet alleen door de aantrekkelijke kenmerken zoals een grote tuin, een vrijstaande garage en een comfortabel gastenverblijf, maar ook door de bouwperiode waarin dit sfeervolle huis is gerealiseerd. Waarbij de meeste woningen in de omgeving halverwege de jaren ’90 zijn gebouwd springt dit karakteristieke woonboerderijtje er heel duidelijk uit.

De indeling is als volgt:

Begane grond:
Hal, luxe toilet, bijkeuken met c.v.-kast, sfeervolle en tuingerichte woonkamer met dubbele tuindeur en enkele tuindeur, luxe halfopen keuken met de inrichting in een hoekopstelling en inbouwapparatuur: 6-pitsgasfornuis met oven / wasemkap / combi-magnetron / vaatwasmachine / koelkast / vriezer / Quooker.

1e verdieping:
Overloop met bergruimte, drie mooie slaapkamers, waarvan één met een enkele dakkapel en twee met twee dakkapellen en één met een vaste kast, tweede overloop met dakraam en tenslotte een nette volledig betegelde badkamer voorzien van inloopdouche, toilet en wastafelmeubel.

Overig:
De verzorgde tuin rondom is voorzien van diverse terrassen, vrijstaand houten tuinhuis en afdak voor de fietsen. De vrijstaande garage is voorzien van elektra, bergzolder, elektrisch bedienbare kanteldeur en vloerverwarming. Het inpandige gastenverblijf heeft een eigen toegang en de volgende indeling:

Slaap-/woonkamer met open haard en een luxe badkamer voorzien van inloopdouche, toilet, wastafelmeubel en elektrische ventilatie. Anderhalf jaar geleden is de voormalige bijkeuken omgetoverd tot dit fraaie en goed te verhuren gastenverblijf.

Algemeen:
Warm water en verwarming via een HR c.v.-combiketel (merk Nefit, bouwjaar ca. 2009). De woning is voorzien van isolerende beglazing en dakisolatie. De begane grond is voorzien van vloerverwarming. Woonoppervlakte ca. 164 m2. Inhoud ca. 565 m3. Perceeloppervlakte 577 m2.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. 

Sinke Komejan Makelaars | Taxateurs dient de te verkopen woningen in te (laten) meten volgens de branchebrede Meetinstructie. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Kandidaat-kopers wordt geadviseerd een en ander zelf na te meten en verkoper en zijn makelaar accepteren hierom geen aansprakelijkheid.

Standaard wordt er een bankgarantie cq. waarborgsom van 10% van de koopprijs in de koopovereenkomst opgenomen. Deze zal door koper moeten worden gesteld cq. gestort bij de notaris.

In de koopovereenkomst zal onder meer een ouderdoms- en asbestclausule opgenomen worden.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1901
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  164 m²
 • Perceelsoppervlakte
  577 m²
 • Inhoud
  565 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  4
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Tuin rondom Verzorgd

Plattegronden

Media

Weergave:

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door vestiging Middelburg
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Middelburg staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118-689000 middelburg@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Bekijk het aanbod in je buurt Bekijk alles
Beschikbaar
de Boisotstraat 34
KOUDEKERKE
€ 285.000,- k.k.
115 m²
5 kamers
Beschikbaar
Weststraat 28
KOUDEKERKE
€ 259.000,- k.k.
91 m²
4 kamers
Beschikbaar
Lange Voorhout 7
KOUDEKERKE
€ 399.000,- k.k.
130 m²
4 kamers
Beschikbaar
Brouwerijstraat 5
KOUDEKERKE
€ 599.000,- k.k.
196 m²
7 kamers
Benieuwd naar al ons woningaanbod?
Sinke Komejan heeft woningaanbod in heel Zeeland. Van appartement tot luxe villa. Onze kantoren in Goes, Middelburg en Zierikzee staan voor je klaar.

Bekijk al het aanbod
Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Koudekerke?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.