Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Noorddijkstraat 24

BROUWERSHAVEN
93 m²
kamers
€ 309.000,- k.k.
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Klussers opgelet: Een riant pand in een rustige straat, op loopafstand van het centrum van Brouwershaven, mogen wij u namens onze opdrachtgever de Noorddijkstraat 24 aanbieden. Brouwershaven is een gezellig stadje aan het Grevelingenmeer met een eigen jachthaven.
Door de uitstekende ligging is het gemoedelijke plekje erg geliefd bij watersporters. De woning beschikt over een totale gebruikersoppervlakte van ca. 140 m2 waarvan woonoppervlakte ca. 49 m² en een overige inpandige gebruiksoppervlakte van 91 m². De inhoud van deze woning bedraagt ca. 510 m³.
De oppervlakte van de bovenverdieping, welke boven de inpandige ruimte zit, bedraagt ca. 44 m2. Deze ruimte is geïsoleerd, maar is niet verwarmd. Wanneer de bovenverdieping wel verwarmd is mag deze oppervlakte, volgens de NEN 2580, bij het woonoppervlak meegerekend worden.

De woning is gelegen op een perceel van 345 m² eigen grond met een riante inpandige garage met plek voor meerdere voertuigen of aanhangers. De achtertuin is zowel te bereiken via de oprit aan de voorzijde (Noorddijkstraat) als via de vrije achterom aan de Nieuwstraat.

De woning dateert uit 1920 en valt onder een beschermd stads- en dorpsgezicht. De woning verkeert zowel aan de binnen- als de buitenzijde in een matige staat van onderhoud. De begane grond is ruim van opzet, hier treft u onder andere het toilet, badkamer en de (woon)keuken.
Op de verdieping is momenteel één slaapkamer te vinden. Uiteraard kan de verdieping anders ingedeeld worden waardoor er een extra slaapkamer te realiseren is.

Als u op zoek bent naar een betaalbare kluswoning met potentie in Brouwershaven dan nodigen wij u graag uit voor een bezichtiging met één van onze makelaars. U bent van harte welkom!

Mocht u inhoudelijke vragen hebben over dit perceel of het pand dan staat onze makelaar Enrico Verheij u graag te woord.

Algemeen:
– Gelegen in het centrum van Brouwershaven nabij de jachthaven en het Grevelingenmeer;
– Deze woning valt onder het beschermd stads- of dorpsgezicht
– Perceel van 345 m² eigen grond;
– Ruime garage met plek voor meerdere voertuigen (7,56 m x 4,61 m);
– Gerenoveerd in 2001 (de kapconstructie is vernieuwd);
– Geheel verkeert in een matige staat, grondige renovatie noodzakelijk;
– Voorzien van vloerverwarming, 2005 (ex. inpandige garage);
– Oorspronkelijk bouwjaar 1920;
– Woonoppervlakte ca. 49 m², inhoud ca. 206 m³;
– Overige inpandige ruimte ca. 91m2, inhoud ca. 304 m³;
– Op de verdieping boven de inpandige garage is momenteel één slaapkamer aanwezig;
– Tuin van 13 m x 16 m op het noordoosten inclusief (dubbele) achterom;
– Oplevering kan op zeer korte termijn.

Indeling
Begane grond:
Binnenkomst in de hal met links de meterkast en een aparte kast waar de CV-ketel hangt. Rechts in de hal de toegang tot het toilet waar ook de wasmachineaansluiting zit. Voorts de toegang tot de inpandige garage. Via de inpandige garage is er middels de trapopgang toegang tot de verdieping. Ook is er vanuit de inpandige garage toegang tot de badkamer en (woon)keuken. De badkamer is voorzien van een wastafel, ligbad, toilet en douche.

Verdieping:
Via de vaste trap komt u aan op de eerste verdieping. Deze ruimte is verdeeld over 3 ruimtes, waarvan 1 slaapkamer en een aparte bergruimte. Voorafgaand aan de slaapkamer bevindt zich een grote open ruimte met wastafel.

Brouwershaven
Direct gelegen aan het Grevelingenmeer en een bekende plaats voor watersporters. Het historisch stadje heeft ca. 1.400 inwoners, waar in de zomer gezellige bedrijvigheid heerst met de prominent aanwezige jachthaven en de vele authentieke panden. Door de gemoedelijke sfeer en gastvrijheid van de bewoners voelt iedereen zich hier welkom. Brouwershaven beschikt over een relatief groot voorzieningenniveau en er worden verschillende activiteiten ondernomen door de aanwezige (sport)verenigingen en de scouting. Deze activiteiten zorgen ervoor dat jong en oud zich in hun vrije tijd niet hoeven te vervelen. Er is een prima busverbinding. Voor de huisarts en tandarts kunt u gewoon in Brouwershaven terecht. De afstand tot de Randstad is relatief klein. Via de Brouwersdam of de N59 is Rotterdam binnen een uur autorijden te bereiken. Werken in de Randstad en wonen in het mooie Zeeland is een prima mogelijkheid in Brouwershaven.

De informatie op deze pagina is door ons zorgvuldig samengesteld. Echter staan wij niet in voor aansprakelijkheid inzake onjuistheden en of niet volledige informatie.
Sinke Komejan meet de woningen in volgens de laatste Nen-normen (NEN2580). Verschillen in de meetuitkomsten zijn niet volledig uit te sluiten door afrondingen, interpretatieverschillen of beperkingen tijdens het uitvoeren van de inmeting.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Vraagprijs
  € 309.000,- k.k.
 • Status
  Beschikbaar
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1920
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  93 m²
 • Perceelsoppervlakte
  345 m²
 • Inhoud
  510 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  3
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Zierikzee
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Zierikzee staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0111 45 15 00 zierikzee@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.