Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Nieuwstraat 9

KAMPERLAND
88 m²
kamers
€ 225.000,- k.k.
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Zeeland! Noord-Beveland! Kamperland! Hier is het!

Achter de gevel van deze op het eerste gezicht “normale” hoekwoning met garage gaat een verrassend huis schuil. Aan de achterzijde is deze woning namelijk op de begane grond uitgebreid met een flinke aanbouw waarin u een aparte eetkamer en een bijkeuken aantreft!

Verder heeft deze woning o.a. een garage, flinke tuin, kunststof kozijnen en ramen met dubbel glas, zonwering en centrale verwarming.

U ontdekt deze woning in het dorp Kamperland op het Eindeloos Eiland Noord Beveland. Werkelijk alle voorzieningen heeft u hier binnen handbereik. Een dagje Noordzeestrand? op de fiets bent u er in 10 minuten.
Welkom op ons voormalig eiland waar rust, ruimte, schone lucht, zon, zee en strand vanzelfsprekend zijn!

De indeling is als volgt:

Entree, hal met meterkast, keldertje en toilet. Vanuit de hal heeft u toegang tot de heerlijk lichte doorzon woonkamer.

Vanuit de hal bereikt u de dichte keuken. Deze is voorzien van een eenvoudige maar nette inbouwkeuken met 4 pits gaskooktoestel, oven, afzuigkap en koelkast.

Aangrenzend is een gezellige eetkamer. Aan deze ruimte kunt u uiteraard ook een andere functie geven, maar het is wel heel leuk gedaan.

Buitengewoon praktisch is de aangrenzende bijkeuken. Hier vindt u een extra aanrechtblokje en de aansluitingen voor witgoedapparaten.

De aangebouwde garage is voorzien van elektrisch en een roldeur. Aan de achterzijde is een loopdeur. Via de garage bereikt u de achterkant van de woning. U kunt gratis parkeren in de straat of desgewenst op eigen terrein op uw eigen oprit.

Vanuit de entree/hal is een trapopgang naar de 1e verdieping. Hier vindt u een nette betegelde badkamer met douche en wastafelmeubel. Verder heeft u de beschikking over een overloop met vaste kast en 3 keurige slaapkamers.

Een vlizotrap brengt u naar de (kruip)zolder. Deze ruimte is in gebruik als opbergruimte.

Achter het huis ligt een flinke tuin. U heeft er voldoende privacy en de bezonning is er prima. Leuk detail is de vrijstaande houten blokhut; deze is ingericht als mancave!

Algemeen: aanbouw voorzien van kunststof dakbedekking.

Kortom: een fijn huis, op een aantrekkelijk plekje in een leuke woonstraat.

Geïnteresseerd? de makelaars van BOOT helpen u graag en met plezier!

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Tot zekerheid van de nakoming van de koper wordt in de koopovereenkomst een artikel opgenomen, waarbij de koper zich verplicht binnen een afgesproken periode een waarborgsom te storten. Deze waarborgsom bedraagt 10% van de koopsom en wordt bij de eigendomsoverdracht in mindering gebracht op de koopsom. BOOT makelaars neemt een bankgarantie cq waarborgsom alsmede een ouderdomsclausule en een niet-bewoningsclausule op in het koopcontract.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Vraagprijs
  € 225.000,- k.k.
 • Status
  Beschikbaar
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Hoekwoning
 • Type woonhuis
  Hoekwoning
 • Bouwjaar
  1970
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  88 m²
 • Perceelsoppervlakte
  218 m²
 • Inhoud
  395 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  4
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Boot makelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Boot makelaars staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 113 252 400 info@bootmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Kamperland?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.