Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Nieuwe Kraaijertsedijk 19

'S-HEER ARENDSKERKE
102 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Deze woning, oorspronkelijk gebouwd in 1923, heeft in 2007 een indrukwekkende transformatie ondergaan. Met behoud van zijn authentieke charme, is de woning grondig uitgebreid en gemoderniseerd.

Dit pittoreske plekje aan de rand van de polder combineert bereikbaarheid met het buitenleven gevoel.
U bevindt zich hier echt aan de rand van het dorp Lewedorp. Het centrum van Goes bevindt zich slechts op 11 km en Middelburg 14 km afstand.
Natuurgebied het Veerse Meer bevindt zich op fietsafstand evenals recreatiegebied De Piet en vliegveld Midden-Zeeland.

Indeling: Het oorspronkelijke woonhuis heeft een eigen entree welke toegang biedt tot de keuken en woonkamer.
De woonkamer heeft de beschikking over een authentiek balkenplafond en een houtkachel. Tevens is de bergzolder via een vlizotrap bereikbaar.
De nette keuken is landelijk uitgevoerd en is voorzien van vaatwasser, oven, koelkast en 5 pits – gasfornuis.
De openslaande tuindeuren in de keuken bieden tevens toegang tot de tuin.
Via de woonkamer komt u in het portaal van de aanbouw. Dit portaal is voorzien van een toiletruimte en een bergkast waar de wasapparatuur zich bevindt.
Een ruimtelijke en lichte hal biedt toegang tot de badkamer en 3 slaapkamers.
De 3 ruime slaapkamers zijn gesitueerd aan de tuinzijde en beschikken ieder over hoge plafonds welke zorgen voor een nog ruimtelijker gevoel.
De eerste slaapkamer is voorzien van een handige berging welke te bereiken is met een losse trap.
De tweede slaapkamer is voorzien van een vide.
De derde kamer is nu in gebruik als slaapkamer maar is ook ideaal als werk- of studeerkamer in te richten.
Deze woning heeft een heerlijke tuin en een zonnig terras waar je ieder moment van de dag kunt genieten. Het ruime grasveld biedt volop speelruimte, en door de overkapping/berging ligt het hout voor de kachel altijd droog!
Het laatste pluspunt is de stenen garage met ruime bergzolder.
De garage biedt ruimte voor het parkeren van een auto en / of een werkplaats. Een waardevolle aanvulling op deze woning!

Bijzonderheden:
9 Zonnepanelen.
Aanbouw geplaatst 2007-2010 en garage (2018).
Volledige woning voorzien van vloerverwarming.

Enthousiast geworden? Bel BOOT makelaars voor een vrijblijvende afspraak!

Algemeen: Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot bezichtiging, het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

Tot zekerheid van de nakoming van de koper wordt in de koopovereenkomst een artikel opgenomen, waarbij de koper zich verplicht binnen een afgesproken periode een waarborgsom te storten. Deze waarborgsom bedraagt 10 % van de koopsom en wordt bij de eigendomsoverdracht in mindering gebracht op de koopsom. BOOT makelaars neemt in de koopakte een bankgarantie c.q. waarborgsom en een asbest- en ouderdomsclausule op.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht onder voorbehoud
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  2007
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  102 m²
 • Perceelsoppervlakte
  427 m²
 • Inhoud
  533 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Buiten bebouwde kom
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Boot makelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Boot makelaars staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 113 252 400 info@bootmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.