Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Mulockstraat 24

ZIERIKZEE
83 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Net buiten de stadsgrachten van het historisch centrum van Zierikzee mogen wij u aanbieden deze hoekwoning met vrije achterom. Het Havenplein is letterlijk op 485 meter van de voordeur gelegen en het uitgestrekte park Kaaskenswater op nog kortere afstand, nl. 350 meter. In deze straat treft u enkel bestemmingsverkeer en ervaart u een hoge mate van rust en privacy.

Naast de bijzonder goede locatie beschikt deze hoekwoning over een zeer diepe tuin van maar liefst 29 meter en ook nog eens een prima zonligging op het westen. Het totale perceel meet een oppervlakte van 349 m2 eigen grond. Kortom deze woning heeft heel wat te bieden!

Algemeen kunnen we stellen dat de woning goed onderhouden is, echter dient het e.e.a. gemoderniseerd te worden. Qua isolatie kunnen we aangeven dat de woning grotendeels is voorzien van dubbele beglazing en er sprake is van spouwmuurisolatie. In 2007 zijn de meeste aanpassingen gerealiseerd zoals de keuken, badkamer en het vervangen van de beglazing.

De woonkamer is licht en heeft een fraai zicht op de diepe tuin. Op de verdieping bevinden zich drie slaapkamers (alle met een vaste kast) en een complete badkamer welke is voorzien van douche, toilet, wastafelmeubel en de wasmachineopstelling. Via een vlizotrap is de bergzolder toegankelijk. Kortom de ligging en de aanwezigheid van drie slaapkamers vormt een ideale eengezinswoning in dit prijssegment.

Graag nodigen wij serieus geïnteresseerden uit voor een bezichtiging met één van onze makelaars. U bent van harte welkom!

Algemeen:
– Rustige woonlocatie nabij voorzieningen en de binnenstad;
– Fraaie tuin ca. 29 x 8,5 meter, op het zuidwesten;
– Perceel oppervlakte 349 m2 eigen grond;
– Een goed werkende traplift is aanwezig voor degenen die dit evt. nodig hebben;
– Twee schuren; stenen berging; 2,55 x 3,45 meter, houten berging ca. 2,95 x 2,45 meter;
– Woonoppervlakte 83 m2. Aantal slaapkamers; 3 stuks;
– Geheel verkeert in een goede staat van onderhoud;
– De woning is grotendeels voorzien van dubbele beglazing en spouwmuur isolatie;
– Vrije achterom; tevens achterom door de tuin van één buurman. Mogelijke aanleg achterom achter de houten berging gewenst.
– Parkeren voor de deur is mogelijk met een parkeerontheffing € 34,65 per 5 jaar voor de blauwe zone.
– Oplevering in onderling overleg.

Indeling
Begane grond: hal met meterkast, toilet, trapopgang en voorts de trapkast. Via de hal zijn de keuken (2007) en de lichte woonkamer toegankelijk. De aanwezigheid van een raam in de zijgevel maakt het een extra lichte woonkamer.

Eerste verdieping: Op de verdieping bevinden zich naast de overloop drie slaapkamers allen met een vaste kast. De badkamer is aan de voorzijde gesitueerd en voorzien van douche, wastafelmeubel, toilet en een witgoedopstelling.

Tweede verdieping: De zolder is toegankelijk middels een vlizotrap en doet dienst als bergzolder.

Zierikzee
Zierikzee heeft een regiefunctie op Schouwen-Duiveland. Qua voorzieningen wordt het dan ook gezien als het middelpunt van Schouwen-Duiveland met de aanwezigheid van voortgezet onderwijs, goede busverbindingen en een breed scala aan winkel- en sportvoorzieningen. De Randstad is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken. Rotterdam is te bereiken in 45 minuten autorijden. Op korte afstand liggen onder andere het prachtige krekengebied in Ouwerkerk en de Oosterschelde met zijn vele strandjes. Daarnaast, op krap 15 minuten autorijden, vindt u de langgerekte Noordzeestranden met duinen en bossen op de kop van Schouwen.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht onder voorbehoud
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Hoekwoning
 • Type woonhuis
  Hoekwoning
 • Bouwjaar
  1963
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  83 m²
 • Perceelsoppervlakte
  349 m²
 • Inhoud
  300 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  4
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  In woonwijk
 • Tuin
  Achtertuin Fraai aangelegd

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Zierikzee
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Zierikzee staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0111 45 15 00 zierikzee@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Zierikzee?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.