Sinke Komejan
Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Mozartlaan 2

GOES
80 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Het volledige woonprogramma gelijkvloers zonder in te leveren op de tuin? Aan de Mozartlaan 2 te Goes mag Sinke Komejan u nu deze levensloopbestendige woning te koop aanbieden! De geschakelde woning staat op een prachtig hoekperceel van 311 m2 eigen grond, met een eigen oprit naar de garage en rondom groen. De diepe achtertuin heeft heerlijke zithoeken, aangezien er geen bebouwing naast de woning staat.

Grenzend aan de keuken en woonkamer volgen de badkamer en de slaapkamer op de begane grond. Hiervoor ligt de garage die naast de oprit plaats biedt aan een auto. Zowel de woonkamer als de slaapkamer zijn gericht op de groene tuin achter.

Naast de mogelijkheden die de woning biedt is de ligging een van de andere prachtige aspecten. Doordat de woning aan de rand van de wijk staat is het rustig gelegen. Met voor de autoluwe straat en het groen aan de zijkant is het een heerlijke plek om te wonen.

De hal is via de entree aan de voorkant te bereiken. Naast het toilet, de meterkast en de trapopgang naar de eerste verdieping, is de woonkamer te bereiken. De ruime woonkamer is op de tuin gericht en heeft door de aanbouw van de serre meerdere heerlijke zithoeken gekregen.

Voorin de woning ligt als eerste de keuken in een L-vorm, voorzien van koelkast, oven, gasfornuis en afzuigkap. De keukenruimte geeft uitzicht over de autoluwe straat voor de woning.

Na de keuken volgt het eetgedeelte, waarop de ruime zithoek volgt. Het zitgedeelte heeft uitzicht op de groene tuin en geeft aan de achterkant toegang tot de serre en tot het portaal naar de overige ruimtes. De begane grond is voorzien van vloerverwarming.

Achter het zitgedeelte volgt de serre. Hier is het al vroeg in het jaar genieten van de tuin rondom. Vanuit de serre is vervolgens via de pui deze tuin ook te bereiken.

Via het portaal aan de rechterkant van de woonkamer zijn vervolgens de ruimtes te bereiken die het volledige woonprogramma op de begane grond afmaken. Vooraan ligt de garage, die ook via de sectionaaldeur vanaf de oprit is te bereiken. De garage dient ook als bijkeuken, met ruimte voor het witgoedapparatuur.

Na de garage volgt de badkamer. De badkamer bestaat uit een douche, wastafel en tweede toilet. Na de badkamer volgt de ouderslaapkamer. Ook de slaapkamer geeft een mooi zicht op de achtertuin.

De overloop van de eerste verdieping geeft toegang aan de tweede en derde slaapkamer. De kamer aan de voorkant van de woning kan eventueel ook gebruikt worden als hoofdslaapkamer. Op de overloop zit ook de kast waar de Cv-installatie uit 2009 zich in bevindt.

De tuin van de woning is zoals genoemd een van de heerlijke aspecten van de woning. Het perceel eigen grond van 311 heeft voor de garage een oprit voor een auto, met hiernaast een stuk groen naar de voordeur en een strook groen aan de zijkant van de woning.

Achter de woning volgt een groene tuin op het oosten met in de hoek een ruime stenen berging. Omdat de woning op het einde van de straat vrij staat schijnt de zon tot laat achter in de tuin.

Kortom, we bieden u een nette woning uit 1997 te koop aan met het volledige programma op de begane grond, gelegen op een rustige locatie en omgeven door een heerlijke tuin. Bent u benieuwd? Maak een afspraak via 0113-251000 om een bezichtiging in te plannen.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Geschakelde woning
 • Type woonhuis
  Geschakelde woning
 • Bouwjaar
  1997
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  80 m²
 • Perceelsoppervlakte
  311 m²
 • Inhoud
  300 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  4
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  In woonwijk
 • Tuin
  Achtertuin Fraai aangelegd

Plattegronden

Video

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door vestiging Goes
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Goes staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0113 25 10 00 goes@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Bekijk het aanbod in je buurt Bekijk alles
Beschikbaar
Kreukelmarkt 35
GOES
€ 199.000,- k.k.
65 m²
2 kamers
Beschikbaar
Pauwenhof 39
GOES
€ 525.000,- k.k.
139 m²
6 kamers
Beschikbaar
Marshallstraat 34
GOES
€ 230.000,- k.k.
88 m²
4 kamers
Beschikbaar
Oostschans 26unit 15
GOES
0 kamers
Beschikbaar
v.d.Spiegelstraat 16
GOES
€ 369.000,- k.k.
114 m²
5 kamers
Beschikbaar
's-Heer Hendrikskinderendijk 10111
GOES
0 kamers
Benieuwd naar al ons woningaanbod?
Sinke Komejan heeft woningaanbod in heel Zeeland. Van appartement tot luxe villa. Onze kantoren in Goes, Middelburg en Zierikzee staan voor je klaar.

Bekijk al het aanbod
Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Goes?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.