Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Monnetstede 22

GOES
78 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Aan de rand van Goes ligt de Monnetstede. Een rustige straat waar het heerlijk wonen is en op loopafstand van de groene polder. Nummer 22 mag Sinke Komejan u nu te koop aanbieden! De woning ligt aan een verkeersluw hof en heeft achter geen bebouwing, maar het groen en water van het park. Kortom een heerlijke plek om te wonen!

De begane grond bestaat uit een diepe woonkamer en keuken. Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers en de badkamer gelegen. De tweede verdieping is een derde slaapkamer gerealiseerd.

De woning staat op een kavel van 159 m2 eigen grond met achter de woning een fijne brede achtertuin. Direct naast en achter de tuin is er geen bebouwing waardoor het een tuin is waar in de middag en avond lang de zon staat! Met het park direct achter is het daarmee een geweldige rustige plek om van de zon en rust te kunnen genieten.

Begane grond
De entree van de woning ligt aan de voorzijde. Na de voordeur volgt de hal, waarin er toegang is tot de meterkast, het toilet. De hal staat in verbinding met de woonkamer. Deze lange ruimte is door de raampartijen aan allebei de kanten heerlijk licht. Voorin is momenteel de eethoek gesitueerd en achterin de zithoek. De zithoek heeft een heerlijk uitzicht over de tuin en de watergang en het groen erachter. Vanuit de woonkamer is de keuken te bereiken. Vanuit de keuken is de achtertuin te bereiken.

1e verdieping
De eerste verdieping bestaat naast de overloop uit een tweetal slaapkamers en de badkamer. Aan de voorzijde waren oorspronkelijk twee slaapkamers gelegen. De kleinste van de slaapkamer is echter als kastruimte bij de ouderslaapkamer getrokken. Dit kan uiteraard weer teruggedraaid worden. Aan de achterzijde ligt de derde slaapkamer samen met de badkamer. De ruime badkamer bestaat uit een douche, tweede toilet en wastafel.

2e verdieping
Via de vaste trap is de overloop op tweede verdieping te bereiken. Deze geeft toegang tot de derde slaapkamer. Voor de slaapkamer is een bergruimte gelegen, waar de Cv-ketel hangt.

Algemeen
• Er is een vaste projectnotaris van toepassing;
• Tot meerdere zekerheid voor nakoming van de koopovereenkomst en de daaruit voortvloeiende verplichtingen zal van koper een waarborgsom van 10% van de koopsom worden gevraagd, dan wel een bankgarantie;
• Oplevering mogelijk per direct!

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Hoekwoning
 • Type woonhuis
  Hoekwoning
 • Bouwjaar
  1985
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  78 m²
 • Perceelsoppervlakte
  159 m²
 • Inhoud
  360 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  4
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan water
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Goes
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Goes staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0113 25 10 00 goes@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Goes?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.