Sinke Komejan
Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Middenbank 7

ZIERIKZEE
105 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Namens onze opdrachtgever mogen wij u deze nette eengezinswoning aan de Middenbank in Zierikzee aanbieden.
Deze woning is gelegen aan een rustige straat in de woonwijk Poortambacht, een kindvriendelijke wijk met een hoog voorzieningsniveau aan de westzijde van Zierikzee. Naast de vele winkelvoorzieningen vindt u hier goede parkeergelegenheid en natuurgebied Plan Tureluur, een uitgestrekt vogelgebied waar u heerlijk tot rust kunt komen.

De achtertuin is circa 14 x 5 meter, voorzien van een achterom en gunstig gelegen op het westen. Direct naast de woning vindt u een speelveldje zodat uw kinderen hier nooit ver weg zijn. Doordat er een behoorlijke afstand is vanaf de achtergevel tot achterliggende bebouwing én deze woning op een hoek ligt, zit u hier relatief vrij. Zowel in de voortuin als in de achtertuin beschikt deze woning over een berging van respectievelijk 5 m2 en 6 m2.

De woning beschikt over een nette woonkamer met een Canadees Grenenvloer die direct in het oog springt. Door de openslaande deuren aan de achterzijde loopt u zomers direct de achtertuin in vanuit de woonkamer. Verdeeld over de twee verdiepingen zijn vier ruime slaapkamers aanwezig. Als u op zoek bent naar een nette, ruime eengezinswoning in Zierikzee, dan is dit uw kans!

Deze woning is de afgelopen jaren netjes onderhouden en verbeterd; zo is o.a. de dakkapel in 2015 bekleed met kunststof, is er in 2019 een nieuw toilet geplaatst en zijn de kozijnen in datzelfde jaar geschilderd. Ook zijn de afgelopen jaren de schoorsteen, de schutting, de Cv-ketel en de dakramen vernieuwd. Het geheel verkeert in een goede staat van onderhoud en zonder noemenswaardige aanpassingen is deze nette woning dan ook direct te betrekken.

Het totale woonoppervlak bedraagt circa 105 m2 en de inhoud is circa 340 m3. Graag nodigen wij serieus geïnteresseerden uit voor een bezichtiging met één van onze makelaars. U bent van harte welkom!

Algemeen:
– Woonoppervlakte circa 105 m2, inhoud 340 m3
– Kindvriendelijke woonwijk Poortambacht
– Gelegen op een perceel van 172 m2 eigen grond
– Voorzien van dakisolatie en volledig dubbelglas
– Achtertuin circa 14 x 5 meter op het Westen v.v. veranda, berging en achterom
– Maar liefst vier slaapkamers
– Nette onderhoudsstaat
– Oplevering in onderling overleg, korte termijn mogelijk

Indeling begane grond: entree met rechts meterkast en rechtdoor de deur naar de woonkamer. Links de open keuken v.v. gaskookplaat, afzuigkap, combioven, oven en vaatwasser(2019). Voorts het eetgedeelte wat aan de achterzijde overvloeit in de zitkamer. Hier bevinden zich openslaande deuren naar de achtertuin. Halverwege de woonkamer vindt u de deur naar een halletje met de trapopgang en het vernieuwde toilet.

Indeling eerste etage: Overloop met toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. De badkamer is v.v. ligbad, douche, toilet en wastafel. De slaapkamers zijn met 11 m2, 8,7 m2 en 9 m2 alle drie goed van formaat.

Indeling tweede etage: overloop met de Cv-opstelling en de wasmachineaansluiting. Voorts een deur naar de ruime zolderkamer van bijna 11 m2. De Velux-dakramen op deze verdieping zijn beiden recentelijk vernieuwd.

Zierikzee:
Eén van de meest geliefde woonlocaties van Zeeland. Een sfeervolle historische kern met vele monumenten en de haven. Zierikzee is de grootste kern van Schouwen-Duiveland (circa 11.000 inwoners) en vervult voor het eiland een centrumfunctie. Zierikzee heeft een compleet aanbod van voorzieningen die elders op het eiland niet voorhanden zijn. Naast diverse sportvoorzieningen en een ruim aanbod aan scholen en winkels bevinden het gemeentehuis, politiebureau, maatschappelijk werk en de polikliniek zich in Zierikzee. Ook voor forensen is Zierikzee een ideale woonplaats: wonen in het mooie en rustige Zeeland en werken in de Randstad blijken een ideale combinatie te zijn. Steden als Rotterdam, Antwerpen en Breda zijn binnen een uur met de auto te bereiken.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Eindwoning
 • Type woonhuis
  Eindwoning
 • Bouwjaar
  1981
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  105 m²
 • Perceelsoppervlakte
  172 m²
 • Inhoud
  340 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  In woonwijk
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door vestiging Zierikzee
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Zierikzee staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0111 45 15 00 zierikzee@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Bekijk het aanbod in je buurt Bekijk alles
Beschikbaar
Touwbaan 19
ZIERIKZEE
€ 589.000,- k.k.
115 m²
5 kamers
Beschikbaar
Lange Groendal 17
ZIERIKZEE
€ 375.000,- k.k.
96 m²
3 kamers
Benieuwd naar al ons woningaanbod?
Sinke Komejan heeft woningaanbod in heel Zeeland. Van appartement tot luxe villa. Onze kantoren in Goes, Middelburg en Zierikzee staan voor je klaar.

Bekijk al het aanbod
Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Zierikzee?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.