Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Meulpad 5

KOUDEKERKE
114 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Rustig en kindvriendelijk wonen op een van de meest geliefde woonlocaties van Koudekerke? Deze woning heeft alles wat nodig is voor een ideale (gezins)woning. Bijvoorbeeld vier slaapkamers, een ruime garage, thuiswerkplek, oprit en een nette tuin. Tel daarbij op dat de badkamer en het toilet in 2023 compleet zijn vernieuwd en dat er 12 zonnepanelen aanwezig zijn. Kortom een complete woning op een mooie woonlocatie.

WONEN EN (THUIS)WERKEN
De woonkamer is ruim bemeten en momenteel verdeeld in een living aan de voorzijde en eetgedeelte nabij de keuken aan de achterzijde. Blikvanger in de woonkamer is de fraaie houtkachel (Dick Geurts). Deze zorgt voor een zeer aangenaam binnenklimaat. Vanuit de woonkamer is er een leuk zicht op de omgeving maar ook op de achtertuin. De keuken is voorzien van een vaatwasser (2023), gaskookplaat, combioven, koelkast en afzuigkap. Aansluitend aan de keuken is er een handige en praktische bijkeuken in combinatie met een kantoor/thuiswerkplek en toegang tot de tuin en garage.

SLAPEN EN MEER
In het hart van de woning bevindt zich een hal met toilet en trapopgang naar de eerste verdieping. De verdieping bestaat uit vier slaapkamers en een badkamer. De slaapkamers zijn wat verschillend in grootte en allemaal strak afgewerkt. De badkamer is in het najaar van 2023 geheel vernieuwd en modern afgewerkt. Deze ruimte beschikt over een toilet, inloopdouche en wastafelmeubel. Op de overloop is er een kast met daarin de cv-opstelling.

GARAGE EN TUIN
De garage is met zo een 28m² riant te noemen. Opvallend is de hoogte van het geheel. Een kunststof pui aan de voorzijde biedt toegang vanaf de oprit. Vanwege een toegang vanuit de bijkeuken is de garage ook binnendoor te bereiken. De oprit aan de voorzijde geeft plaats aan één auto. Ook is er een elektrische laadpaal aanwezig, deze is ter overname. De achtertuin is een afwisseling van bestrating, groen en gras. Een vrije achterom zorgt voor ontsluiting richting de openbare weg.

ALGEMEEN
-12 zonnepanelen uit 2020.
-Twee nieuwe, kunststof dakramen op de eerste verdieping.
-Oplevering in onderling overleg.

OMGEVING
Koudekerke is met zijn ruim 3.425 inwoners de grootste kern van de gemeente Veere. Het biedt veel voorzieningen en is zeer gunstig (centraal) gelegen ten opzichte van de grote plaatsen als Middelburg en Vlissingen. Het beschikt over veel voorzieningen zoals twee basisscholen, sporthal, breed verenigingsleven, winkels en een gezondheidscentrum op loop afstand. Bovendien bevinden zich op zeer korte (loop-)afstand de ‘Duinen en het Strand’ van Dishoek! Koudekerke heeft dus veel te bieden.

Interesse? Een van onze makelaars leidt u graag rond.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Type woonhuis
  Hoekwoning
 • Bouwjaar
  1982
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  114 m²
 • Perceelsoppervlakte
  231 m²
 • Inhoud
  450 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door Makelaarskantoor Zwaan
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Makelaarskantoor zwaan staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 118 553 288 info@zwaanmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Koudekerke?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.