Sinke Komejan
Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Meidoornweg 1

BURGH-HAAMSTEDE
210 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Op een schitterende locatie op slechts 350 meter van de strandopgang Verklikkerpad mogen wij u deze riante woning aanbieden. De woning is gelegen op een perceel van 2.415 m2 eigen grond aan de Meidoornweg 1, één van de mooiere locaties in Nieuw Haamstede!

De algemene bouwkundige staat van dit woonhuis uit 1979 is prima te noemen. Echter kan het geheel wel op enkele punten als gedateerd betiteld worden en daarom is modernisatie hier wenselijk. Dit riante woonhuis kent een woonoppervlakte van circa 210 m2 en beschikt over een praktische indeling. Met name de tuingerichte woonkamer met haard is een fraaie ruimte met een afmeting van ca 9 x 6 meter. Door het vele glas komt er veel licht binnen in deze ruimte. De keuken is aan de voorzijde gesitueerd met aansluitend een praktische bijkeuken.

Een ander absoluut pluspunt hier is de aanwezigheid van een badkamer en slaapkamer op de begane grond. Hierdoor is er hier sprake van een gelijkvloers woonprogramma. Naast de keuken is overigens ook nog een kantoorkamertje. Op de verdieping vindt u een riante overloop, badkamer, berging en drie volwaardige slaapkamers. De garage is in spouwmuur aangebouwd en heeft een afmeting van circa 6 x 5 meter. Voor de garage is tot slot nog een carport gerealiseerd.

Het totale kavel heeft een gemiddelde breedte van circa 37 meter en een diepte van circa 63 meter. De siertuin en het terras zijn voornamelijk georiënteerd op het Zuidwesten. Aan de oostzijde, welke aan de Badweg grenst, is de tuin voornamelijk met bomen beplant.

Als locatie er toe doet dan nodigen wij u graag uit voor een bezichtiging met één van onze makelaars. U bent van harte welkom! De bezichtigingsdagen zijn gepland op dinsdag 29 maart a.s. en vrijdag 1 april a.s. Voor inhoudelijke vragen kunt u contact opnemen met Erik de Bruine van ons kantoor.

Algemeen;
– Woonoppervlakte 210 m2, garage ca 28 m2.
– Gelijkvloers woonprogramma aanwezig.
– Twee strandopgangen op zeer korte afstand.
– Aantal slaapkamers; vier, badkamers; twee.
– Perceeloppervlakte; 2.415 m2 eigen grond.
– Voorzien van muur en vloerisolatie.
– Energielabel C.
– Oplevering; in onderling overleg. Op redelijke korte termijn bespreekbaar.
– De woning kan zowel permanent als tweede woning worden aangekocht. Deze woning mag niet verhuurd worden voor recreatieve doeleinden.

Indeling:
Begane grond; entree, toilet, meterkast, hal, links van de hal de toegang tot de slaapkamer en aansluitend de badkamer, rechts van de hal bevindt zich een kantoorkamer. Voorts toegang tot de keuken aan de voorzijde en de tuingerichte woonkamer.

Eerste verdieping; ruime overloop, drie slaapkamers, berging en een badkamer.

Bouwperceel:
Aangrenzend bieden wij te koop aan een bouwkavel van 2.305 m2 eigen grond. Dit kavel heeft een diepte van 63 meter en een gemiddelde breedte van circa 38 meter. Het bouwkavel heeft de bestemming landhuis wat ruimere bebouwingsmogelijkheden geeft dan een reguliere woonbestemming. Het bouwvlak (het vlak waarbinnen u uw woning moet realiseren) heeft een diepte van circa 32 meter en een breedte van 25 meter. De te realiseren woning kan zowel permanent als recreatief bewoond worden. Bij recreatieve bewoning is commerciële verhuur niet toegestaan.

Locatie:
De prachtige ligging in een rustige buurt en op korte afstand van strand en twee duinovergangen op respectievelijk 350 en 900 meter. Nieuw Haamstede wordt ook wel de Kroon van Zeeland genoemd. Niet voor niets. De mooiste Zeeuwse stranden, omliggende natuurgebieden en rust kenmerken Nieuw Haamstede. Zierikzee is op circa een kwartiertje autorijden gelegen en heeft een sterke regiofunctie waar een uitgebreid voorzieningenniveau is. Steden als Rotterdam, Antwerpen en Breda zijn binnen een uur aan te rijden en bieden dus zo ook een prima mogelijkheid van wonen in het rustige Zeeland en werken in de Randstad.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1979
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  210 m²
 • Perceelsoppervlakte
  2415 m²
 • Inhoud
  780 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  6
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Beschutte ligging
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door vestiging Zierikzee
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Zierikzee staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0111 45 15 00 zierikzee@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Bekijk het aanbod in je buurt Bekijk alles
Beschikbaar
Zandweg 18
BURGH-HAAMSTEDE
€ 995.000,- k.k.
216 m²
6 kamers
Beschikbaar
Dapperweg 21
BURGH-HAAMSTEDE
€ 675.000,- k.k.
130 m²
5 kamers
Beschikbaar
Oosterscheldelaan 21
BURGH-HAAMSTEDE
€ 589.000,- k.k.
179 m²
6 kamers
Benieuwd naar al ons woningaanbod?
Sinke Komejan heeft woningaanbod in heel Zeeland. Van appartement tot luxe villa. Onze kantoren in Goes, Middelburg en Zierikzee staan voor je klaar.

Bekijk al het aanbod
Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Burgh-haamstede?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.