Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Meestoof 136

MIDDELBURG
180 m²
kamers
€ 695.000,- k.k.
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Gelegen op een toplocatie aan de fraaie Meestoof, op loopafstand van het historische centrum, de jachthaven en het NS-station, bevindt zich dit comfortabele en riante (circa 180 m²) vijf-kamerappartement met privé-parkeerplaats en eigen berging in de onderbouw. Vanuit het appartement en vanaf het zonnige balkon aan de voorzijde is er een heerlijk uitzicht over het Kanaal door Walcheren. Vanaf het balkon aan de achterzijde kijkt u richting het oude centrum en de idyllische jachthaven van het ‘Maïsbaai-gebied’ kortom een heerlijke en fantastische plek om te wonen!

De indeling is als volgt:

Begane grond:
Middels een centrale entree komt men in de hal met het trappenhuis en de lift naar de parkeerkelder met berging en parkeerplaats dan wel naar de verdieping waar men het appartement binnen komt.

Indeling appartement:
Entree met hal en meterkast, ruime inpandige berging welke ook goed dienst kan doen als garderobekast. Aan de kanaalzijde bevinden zich twee ruime slaapkamers waarvan één toegang geeft tot het op het zuiden gelegen balkon en deze slaapkamer heeft een eigen badkamer. Deze badkamer is voorzien van een ligbad, toilet en wastafel met badmeubel. Vanuit de hal is nog de tweede badkamer te bereiken en deze badkamer heeft een inloopdouche en een wastafel. Aan de stadszijde bevinden zich nog twee fijne slaapkamers. De woonkamer is met recht riant te noemen en biedt ook, middels een schuifpui, toegang tot het op het zuiden gelegen balkon. Aan de stadszijde gaat de woonkamer over in de half open keuken en deze keuken is voorzien van een keukenblok in hoekopstelling met spoeleiland, onder- en bovenkasten en diverse inbouwapparatuur waaronder een koelkast, oven, vriezer, keramische kookplaat en afzuigkap. De ruime inpandige berging is te bereiken vanuit de hal en hier bevinden zich de witgoedaansluitingen.

Overig:
In de ondergelegen en afgesloten kelder bevindt zich een eigen privé-parkeerplaats en eigen berging met elektra.

Algemeen:
– Het appartementencomplex is gebouwd in 1993,
– Verwarming middels een HR cv-combiketel,
– Woonoppervlakte ca. 180 m²,
– Bijdrage VVE € 250,74 per maand.
– Het appartement beschikt over 2 balkons,
– Aan de voorzijde fraai zicht op het kanaal door Walcheren,
– Gelegen nabij openbaar vervoer.

Om een goede indruk van dit fraaie en riante appartement te krijgen nodigen wij u graag uit voor een bezichtiging. U kunt hiervoor contact met ons kantoor opnemen op tel. nr. 0118 689000 of stuur een email naar info@sinke.nl.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Sinke Komejan Makelaars | Taxateurs dient de te verkopen woningen in te (laten) meten volgens de branchebrede Meetinstructie. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Kandidaat-kopers wordt geadviseerd een en ander zelf na te meten en verkoper en zijn makelaar accepteren hierom geen aansprakelijkheid.

Standaard wordt er een bankgarantie cq. waarborgsom van 10% van de koopprijs in de koopovereenkomst opgenomen. Deze zal door koper moeten worden gesteld cq. gestort bij de notaris.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Vraagprijs
  € 695.000,- k.k.
 • Status
  Beschikbaar
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Bouwjaar
  1993
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  180 m²
 • Inhoud
  480 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan water
 • Tuin
  Geen tuin

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Middelburg
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Middelburg staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118-689000 middelburg@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Middelburg?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.