Sinke Komejan
Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Martinus Nijhofflaan 53

KLOETINGE
105 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Wij heten u van harte welkom om een kijkje te komen nemen in de leuke, gezellige hoekwoning aan de Martinus Nijhofflaan 53 te Kloetinge. In het Oostmolenpark en aan de Martinus Nijhoflaan is het rustig wonen, waardoor er optimaal van de ruime tuin genoten kan worden. De woning ligt op een perceel van 265 m2, wat extra breed is door de strook naast de woning. Achterop staat de garage, die vanaf de Simon Carmiggeltlaan is te bereiken. Op eigen terrein is naast de woning ook een eigen parkeerplaats gerealiseerd.

De rustig gelegen eengezinswoning aan de Martinus Nijhofflaan 53 is met een ruime woonkamer en open keuken op de begane grond, drie slaapkamers op de eerste verdieping en een diepe achtertuin met garage en eigen parkeerplaats een ideale woning.

Via de extra brede voortuin is de woning te betreden. Bij binnenkomst in de hal volgt het toilet, meterkast en de trapopgang naar de eerste verdieping. Hierna is er toegang tot de woonkamer. De woonkamer ligt aan de achterzijde van de woning en heeft een prachtig zicht over de achtertuin. Vanuit deze ruimte is er ook toegang tot de achtertuin.

Het eetgedeelte grenzend aan de keuken en een gezellige zithoek aan de tuinzijde, kijkend op de achtertuin, maakt de woonkamer een heerlijke plek om te verblijven. Aansluitend op de woonkamer bevindt zich de halfopen keuken met keramische kookplaat, koelkast (met vriesvak) vaatwasser en combimagnetron.

De eerste verdieping bestaat uit drie slaapkamers en een badkamer. De nette en moderne badkamer bestaat uit een douche, wastafel, tweede toilet en de witgoedaansluiting zijn hier terug te vinden. De badkamer is samen met de eerste slaapkamer aan de voorzijde gelegen. Aan de achterzijde volgen twee ruime kamers, waaronder de ouderslaapkamer. Een van de gave aspecten, door het lessenaars dak, is de hoogte van het plafond. Doordat dit open is doet de kamer zeer ruimtelijk aan.

De onderhoudsarme achtertuin is van een mooi breed formaat doordat de woning op de hoek ligt en daarmee een stuk zijtuin heeft. Achterop staat de garage met plek voor een auto. De oprit is er vanaf de Simon Carmiggeltlaan. Aan de zijkant van het perceel is op eigen terrein een parkeerplaats gerealiseerd. Parkeren op eigen terrein is dus altijd mogelijk.

Goes wordt ook wel dé winkelstad van Zeeland genoemd. Het historische stadscentrum met veel gezellige restaurants, bars en winkeltjes maken Goes dan ook een populaire bestemming onder Belgen en Duitsers. Mede door haar hoge voorzieningenniveau en de centrale, ligging op korte afstand naar steden als Rotterdam, Antwerpen en Breda, is Goes een stad die iedereen iets te bieden heeft!

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Hoekwoning
 • Type woonhuis
  Hoekwoning
 • Bouwjaar
  1993
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  105 m²
 • Perceelsoppervlakte
  265 m²
 • Inhoud
  383 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  4
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Verzorgd

Plattegronden

Video

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door vestiging Goes
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Goes staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0113 25 10 00 goes@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.