Sinke Komejan
Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Marshallstraat 34

GOES
88 m²
kamers
€ 230.000,- k.k.
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Aan de rustige Marshallstraat 34 te Goes mag Sinke Komejan u nu deze betaalbare hoekwoning te koop aanbieden. De ruime hoekwoning is een uitstekende eengezinswoning, met een ruime woonkamer en keuken op de begane grond en een drietal slaapkamers en de badkamer hierboven. Er is een mogelijkheid om op de tweede verdieping één of twee slaapkamers extra te creëren, om het totaal naar vier of vijf kamers te brengen. De woning ligt aan de voorzijde aan een autoluwe weg, waardoor het een heerlijke omgeving is om te wonen.

De woning is de afgelopen twee jaar gedeeltelijk vernieuwd, met onder andere een geheel nieuwe keuken en kunststof kozijnen! Een groot gedeelte van de benodigde investering is dus al gedaan en daarmee is het een ruime eengezinswoning met veel mogelijkheden!

Begane grond
Achter de voordeur volgt in de hal het toilet en de trap naar de eerste verdieping. Via de hal wordt zo de ruime woonkamer ingelopen. Doordat de woning op de hoek ligt is er een extra raam, wat samen met het grote raam aan de voorzijde de woonkamer heerlijk licht maakt.

De woonkamer loopt aan de achterzijde over in de keuken. Deze ruime ruimte heeft de mogelijkheid om hier de eethoek te realiseren. De keuken is in 2021 geheel vernieuw en verder nog niet eens gebruikt! Vanuit de keuken is de achtertuin te bereiken.

Eerste verdieping
De eerste verdieping telt drie grote slaapkamers en de badkamer. De ruime ouderslaapkamer ligt aan de straatkant en de andere twee slaapkamers aan de tuinkant. Centraal ligt de badkamer met douche en wastafel. De slaapkamers hebben allen een make-over gehad, de badkamer dient op termijn vervangen te worden.

Tweede verdieping
Via een vaste trap is de ruime open zolder te bereiken. Deze kan gebruikt worden als bergruimte of er kan één of twee extra slaapkamers gerealiseerd worden. Hier hangt verder de C.V.-ketel en er is plek voor de witgoed apparatuur.

Tuin
De woning ligt op een perceel van 128 m2 eigen grond en heeft een achterom. Achter in de tuin staat een stenen berging voorzien van elektra. De zon staat achter in de tuin en daarom ligt voor de berging ook het terras.

Omgeving
Dicht bij de woning bevindt zich het winkelcentrum de Spinne waar verschillende winkels zoals de Kruidvat, de Lidl en een bakker liggen. Schuin voor de woning begint het groen wat verder door de hele wijk loopt.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Vraagprijs
  € 230.000,- k.k.
 • Status
  Beschikbaar
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Hoekwoning
 • Type woonhuis
  Hoekwoning
 • Bouwjaar
  1974
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  88 m²
 • Perceelsoppervlakte
  128 m²
 • Inhoud
  388 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  4
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Video

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door vestiging Goes
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Goes staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0113 25 10 00 goes@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Bekijk het aanbod in je buurt Bekijk alles
Beschikbaar
Kreukelmarkt 35
GOES
€ 199.000,- k.k.
65 m²
2 kamers
Beschikbaar
Pauwenhof 39
GOES
€ 525.000,- k.k.
139 m²
6 kamers
Beschikbaar
Oostschans 26unit 15
GOES
0 kamers
Beschikbaar
v.d.Spiegelstraat 16
GOES
€ 369.000,- k.k.
114 m²
5 kamers
Beschikbaar
's-Heer Hendrikskinderendijk 10111
GOES
0 kamers
Benieuwd naar al ons woningaanbod?
Sinke Komejan heeft woningaanbod in heel Zeeland. Van appartement tot luxe villa. Onze kantoren in Goes, Middelburg en Zierikzee staan voor je klaar.

Bekijk al het aanbod
Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Goes?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.