Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Markt 27

BROUWERSHAVEN
70 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Wij mogen u aanbieden dit instapklare Rijksmonument aan de totaal heringerichte Markt van Brouwershaven. Deze sfeervolle woning dateert oorspronkelijk uit ca. 1850 en is de afgelopen jaren gerenoveerd tot een zeer sfeervol pand. Door de grondige renovatie mogen we hier met recht spreken van een instapklare woning in een zeer goede onderhoudssituatie.

Tijdens de renovatie is de woning o.a. voorzien van dakisolatie met nieuwe pannen, grotendeels vloerverwarming op de begane grond, nieuwe keuken en badkamer. Naast de keuken is het toilet eveneens gerenoveerd. Ook qua isolatie zijn diverse aanpassingen gedaan. Zo is de vloer voorzien van isolatie en is het dak tijdens de renovatie van buitenaf voorzien van isolatie. Tevens is de woning ook voorzien van glas- en vloerisolatie.

De woonkamer is een zeer fraaie ruimte met één en al sfeer met een fraai balkonplafond, haard en een wijnkast. De woonkamer is tevens voorzien van vloerverwarming. De keuken is aan de achterzijde gesitueerd en heeft een mooi zicht op de diepe tuin. Omdat er geen directe bebouwing achter de tuin gelegen is lijkt deze extra diep.

Op de eerste verdieping bevinden zich nu twee volwaardige kamers en een badkamer welke is voorzien van een wastafelmeubel, douche en een toilet. Via de overloop is de ruime zolder toegankelijk door middel van een vlizotrap. Door het plaatsen van een vaste trap zou een derde slaapkamer gerealiseerd kunnen worden.

De tuin inclusief achterom heeft een diepte van maar liefst ca. 16 m en is aan de achterzijde extra breed doordat er in het verleden een perceel is toegevoegd aan het hoofdperceel. Door de diepte van het perceel en het aangrenzende extra perceel (ca. 7,8 m x 7,7 m) is er altijd wel een plekje in de zon te vinden. Achterin de tuin bevindt zich tevens een houten berging met een oppervlakte van ca. 10 m2.

Sfeervol wonen zonder verbouwen? Het is mogelijk aan de Markt 27! Graag nodigen wij serieuze kandidaat-kopers uit voor een bezichtiging met één van onze makelaars. U bent van harte welkom.

Algemeen:
– Gelegen in het centrum van Brouwershaven, veel voorzieningen op loopafstand;
– Sfeervol Rijksmonument (instapklaar);
– Totale woonopp. Ca. 70 m2 excl. de zolderruimte van ca. 14 m2 vanaf de 1,5 meter hoogtelijn;
– Voorzien van dak-, vloer- en glasisolatie;
– Begane grond voorzien van vloerverwarming (ex. keuken en toilet);
– Uitstekende staat van onderhoud;
– Tuin heeft een diepte van ca. 16 meter, inclusief achterom;
– Twee slaapkamers, creëren derde slaapkamer mogelijk;
– Het adres heeft de bestemming ‘gemengd’ waardoor het meerdere mogelijkheden van gebruik heeft. Eventueel in combinatie met wonen;
– Oplevering in onderling overleg.

Indeling
Begane grond:
Via de voordeur betreedt u de hal met rechts de meterkast. Voorts de toegang tot de woon- en eetkamer.
De trapopgang naar de verdieping treft u achter in de woonkamer. Vanuit de woonkamer is er toegang tot de keuken welke voorzien is van diverse inbouwapparatuur waaronder een gasfornuis (5-pits) met oven, afzuigkap, koel- en vrieskast, vaatwasser en close in boiler. In de keuken bevindt zich ook het toilet.

Verdieping:
De verdieping is te bereiken door middel van een vaste trap in de woonkamer. Via de overloop is er toegang tot twee slaapkamers en de badkamer, welke is voorzien van een wastafel, inloopdouche en tweede toilet. Via de overloop is, door middel van een vlizotrap, toegang tot de tweede verdieping waar de CV-opstelling hangt.

Brouwershaven:
Brouwershaven is één van de meeste onderschatte kernen van Schouwen Duiveland en is direct gelegen aan het Grevelingenmeer. Zeker na de herinrichting van het centrum. Het historisch stadje heeft ca. 1.400 inwoners, waar in de zomer gezellige bedrijvigheid heerst met de prominent aanwezige jachthaven en de vele authentieke panden.
Door de gemoedelijke sfeer en gastvrijheid van de bewoners voelt iedereen zich hier welkom.
Brouwershaven beschikt over een relatief groot voorzieningenniveau en er worden verschillende activiteiten ondernomen door de aanwezige (sport)verenigingen en de scouting. Deze activiteiten zorgen er voor dat jong en oud zich in hun vrije tijd niet hoeven te vervelen. Er is een prima busverbinding. Voor de huisarts en tandarts kunt u gewoon in Brouwershaven terecht. De afstand tot de Randstad is relatief klein. Via de Brouwersdam of de N59 is Rotterdam binnen een uur autorijden te bereiken. Werken in de Randstad en wonen in het mooie Zeeland is een prima mogelijkheid in Brouwershaven.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht onder voorbehoud
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Tussenwoning
 • Type woonhuis
  Tussenwoning
 • Bouwjaar
  1850
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  70 m²
 • Perceelsoppervlakte
  194 m²
 • Inhoud
  300 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  4
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  In centrum
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Zierikzee
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Zierikzee staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0111 45 15 00 zierikzee@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.