Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Maasstraat 11

OOST-SOUBURG
114 m²
kamers
€ 235.750,- Vrij op naam
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Gelegen aan een rustige straat nabij onder meer scholen, speeltuin en sportvoorzieningen, bevindt zich deze verrassend ruime eindwoning met carport en binnendoor bereikbare bijkeuken/berging. Het fijne gezinshuis is onder andere voorzien van vier ruime slaapkamers, ruime en complete badkamer, open keuken en tuingerichte woonkamer met tuindeur.

De woning wordt te koop aangeboden met de mogelijkheid om gebruik te maken van de ‘Kopen naar Wens’-regeling waarbij je de woning aankoopt met een uitgestelde betaling van € 40.000,-, zo kun je de woning aankopen voor een minimale koopsom van € 190.000,- k.k.

Let op, deze woning mag enkel worden aangekocht voor zelfbewoning en niet verhuurd worden aan derden en er geldt een voorkeursbepaling vanuit onze opdrachtgever maar schroom niet ten alle tijden te reageren als je interesse hebt!

Indeling:

Begane grond:
Hal, meterkast, bijkeuken/berging met deur naar de oprit, net toilet met fonteintje, woonkamer met trap naar de eerste verdieping en tuindeur, open keuken met twee keukenblokken waarvan één met onder- en bovenkasten en een afzuigkap.

Eerste verdieping:
Overloop met vaste trap naar de tweede verdieping, volledig betegelde badkamer voorzien van inloopdouche, toilet en wastafel, drie ruime slaapkamers waarvan één met mogelijkheid tot het plaatsen van een wastafel.

Tweede verdieping:
Overloop met opstelling c.v.-combiketel en een vierde ruime slaapkamer met dakraam.

Overig:
De ruime achtertuin is gelegen op het oosten en aan de voorzijde ban het huis is er een ruime oprit en een carport.

Bijzonderheden:
– Grotendeels voorzien van isolerende beglazing,
– Energielabel B,
– Carport,
– Eindwoning,
– Gelegen aan rustig woonhof,
– Warm water en verwarming via een HR c.v.-combiketel,
– Woonoppervlakte ca. 114 m²,
– Inhoud woning ca. 330 m³,
– Perceeloppervlakte 160 m².

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Sinke Komejan Makelaars | Taxateurs dient de te verkopen woningen in te (laten) meten volgens de branchebrede Meetinstructie. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Kandidaat-kopers wordt geadviseerd een en ander zelf na te meten en verkoper en zijn makelaar accepteren hierom geen aansprakelijkheid.

Er is een projectnotaris door verkoper aangewezen waar de eigendomsoverdracht dient plaats te vinden.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Vraagprijs
  € 235.750,- Vrij op naam
 • Status
  Beschikbaar
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Eindwoning
 • Type woonhuis
  Eindwoning
 • Bouwjaar
  1975
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  114 m²
 • Perceelsoppervlakte
  160 m²
 • Inhoud
  330 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Aan te leggen

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Middelburg
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Middelburg staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118-689000 middelburg@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Oost-souburg?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.