Sinke Komejan
Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Lijsterbesstraat 10

NIEUWERKERK
80 m²
kamers
€ 145.000,- k.k.
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

** Bezichtigingen in te plannen op dinsdag 24 januari a.s. en woensdag 25 januari a.s., verkoop geschiedt onder inschrijving **

Klussers opgelet: In een rustige en kindvriendelijke woonwijk mogen wij u namens onze opdrachtgever de Lijsterbesstraat 10 in Nieuwerkerk aanbieden. Een echte kluswoning met aanbouw, garage en houten berging.

Het geheel is gelegen op een perceel van 190 m2 eigen grond en is voorzien van een vrije achterom, garage en een aparte berging. De berging heeft een afmeting van circa 4 meter x 2,9 meter (11,6 m2). De garage heeft een afmeting van circa
5,3 meter x 2,75 meter (14,58 m2). Vanuit de woning is er op circa 60 meter afstand nog een leuk speelveldje met speeltoestellen.

De woning verkeert zowel aan de binnen- als de buitenzijde in een matige tot slechte staat van onderhoud en dient daarom grondig in zijn geheel gerenoveerd te worden. Voor vragen over de staat kunt u het beste even vooraf contact opnemen met de behandeld makelaar Enrico of Erik.

De garage is toegankelijk met een auto maar de doorgang is redelijk smal. Veel bewoners in de directe omgeving hebben ervoor gekozen om de garage als berging te gebruiken. De schuur zou dan in dit geval weggehaald kunnen worden om een extra grote achtertuin te creëren.

Als u op zoek bent naar een betaalbare kluswoning met potentie in Nieuwerkerk dan nodigen wij u graag uit voor een bezichtiging met één van onze makelaars. U bent van harte welkom!

Algemeen:
– Hoekwoning;
– Voorzien van kunststof kozijnen (exclusief de bijkeuken);
– 3 slaapkamers;
– CV installatie in de bijkeuken van het merk AWB (bouwjaar 2020);
– Geheel verkeert in een slechte staat, grondige renovatie noodzakelijk;
– Bouwjaar circa 1954;
– Mooi perceel van 190 m2 eigen grond met de achtertuin op het oosten;
– Woonoppervlakte circa 80 m2, inhoud circa 270 m3;
– Redelijk diepe tuin met berging;
– Garage aan de achterzijde van de woning; (incl. recht van overpad);
– Oplevering in onderling overleg, korte termijn mogelijk.

Indeling:
Begane grond: Bij binnenkomst in de hal treft u aan de linkerkant het toilet, de trapopgang naar de eerste etage en de meterkast. Vervolgens treft u de deur naar de keuken met daar aansluitend een bijkeuken. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de woonkamer van circa 20 m2.

Eerste etage:
Overloop met toegang tot drie slaapkamers en aan de voorzijde van de woning een badkamer.
De badkamer is voorzien van een douchebak en wastafel.

Tweede etage:
Ruime bergzolder toegankelijk door middel van een vlizotrap. De nokhoogte bedraagt 1,85 meter.

Het geheel heeft een woonoppervlak van circa 80 m2 en een inhoud van circa 270 m3.

Nieuwerkerk:
Het dorp Nieuwerkerk is een compleet dorp met een goed voorzieningenniveau en een sterk verenigingsleven. Gelegen op slechts circa tien minuten van de monumentenstad Zierikzee met het gezellige stadshart en op slechts circa veertig minuten autorijden van Rotterdam. Het is dan ook niet voor niets dat veel inwoners werken in de Randstad en wonen in het rustige Zeeland. Ook met het openbaar vervoer (op loopafstand) is Rotterdam eenvoudig te bereiken.
Nieuwerkerk is één van de meest voorzienende kernen op Schouwen- Duiveland en beschikt o.a. over twee supermarkten (Aldi en Jumbo), diverse winkels (Kruidvat, bakker, slager), twee basisscholen, een peuterspeelzaal en kinderopvang. Bovendien heeft het dorp een fijne voetbal- en tennisvereniging en er is een zwembad. Het is het jongste dorp van Schouwen-Duiveland qua leeftijdsopbouw en één van de weinige kernen op het eiland met een goed voorzieningenniveau. Kortom een geliefde woonlocatie.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Vraagprijs
  € 145.000,- k.k.
 • Status
  Beschikbaar
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Hoekwoning
 • Type woonhuis
  Hoekwoning
 • Bouwjaar
  1954
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  80 m²
 • Perceelsoppervlakte
  190 m²
 • Inhoud
  270 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  4
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Verwaarloosd

Plattegronden

Media

Weergave:

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door vestiging Zierikzee
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Zierikzee staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0111 45 15 00 zierikzee@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Bekijk het aanbod in je buurt Bekijk alles
Beschikbaar
d'Heule 6
NIEUWERKERK
€ 489.500,- k.k.
155 m²
5 kamers
Benieuwd naar al ons woningaanbod?
Sinke Komejan heeft woningaanbod in heel Zeeland. Van appartement tot luxe villa. Onze kantoren in Goes, Middelburg en Zierikzee staan voor je klaar.

Bekijk al het aanbod
Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Nieuwerkerk?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.