Sinke Komejan
Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Lewedijk 43

LEWEDORP
117 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Genieten in alle rust van de polder, aan de rand van de dijk en met een geweldig uitzicht over het aangrenzende land achter? Aan de Lewedijk 43 te Lewedorp is dit alles en meer terug te vinden! De woning karakteristieke woning uit 1910 staat op een prachtig perceel van 8.820 m2 eigen grond met achter op een riante schuur uit 2007. Zowel de woning, het perceel en de overige opstallen bieden veel extra mogelijkheden.

De woning is voornamelijk in de breedte gebouwd en bestaat op de begane grond uit een ruime keuken, woonkamer, nette en moderne badkamer en een aangebouwde garage. Op de eerste verdieping zijn een drietal slaapkamers en een ruime bergzolder gelegen.

De kavel ligt in de breedte langs de Lewedijk. Naast de woning kan het perceel van 8.820 m2 gebruikt worden voor meer doeleinden! Zo kan het weiland aan de linkerkant gebruikt worden voor de eigen paarden of schapen. Direct achter de woning staan een tweetal oudere schuren gevolgd door de derde nieuwere schuur. Er is daarmee voldoende opslag voor een eigen bedrijf. Er zijn daarmee meerdere mogelijkheden met de woning en het perceel!

De oprit naar het perceel is, via de afrit vanaf de dijk, aan de rechterkant gelegen. Deze loopt door tot aan de achterste schuur. Naast de oprit, aan de woning, is als eerste de garage te bereiken. De garagedeur ligt aan de achterkant, net als de voordeur van de woning.

De entree van de woning komt uit in de hal. De hal geeft toegang aan alle ruimtes, behalve de bijkeuken en de garage. Vanaf voren gezien ligt aan de linkerkant de woonkamer. Deze heeft een heerlijke zithoek rondom de haard en een prachtig uitzicht langs de dijk over de rest van de kavel.

Na de woonkamer volgen twee ruimtes, met aan de voorkant de badkamer en aan de achterkant de berging. De prachtige badkamer is in 2019 geheel vernieuwd en daarmee zo te gebruiken. De badkamer bestaat uit een inloopdouche, wastafel en het toilet. De berging doet ook dienst als cv-ruimte en is voorzien van aansluitingen voor de witgoedapparatuur.

Als laatste aan de hal grenzend is de keuken. De nette keuken biedt naast de opstelling ook ruimte voor de eethoek. De keuken is voorzien van vaatwasser, inductiekookplaat, afzuigkap, combimagnetron, oven en koelkast. Achter de keuken volgt de bijkeuken, die weer toegang geeft tot de garage. Zowel de garage en de bijkeuken bieden veel extra bergruimte.

De eerste verdieping bestaat naast de overloop uit een drietal ruime slaapkamers. Aan de linkerzijde van de woning ligt de ouderslaapkamer, die door de dakkapel extra ruim aan doet. Aan de rechterzijde volgen de andere twee kamers, waarvan ook de voorste een grote dakkapel heeft. Vanuit de achterste kamer is de ruime bergzolder boven de keuken te bereiken. Daarnaast is via de overloop extra kastruimte en het tweede toilet te bereiken.

Naast de prachtige woning, gedeeltelijk gepotdekseld en het andere gedeelte met een prachtige steen, zijn er nog meer opstallen om het ruime perceel gelegen. Direct achter de woning staan een tweetal stenen bergingen, waarvan de tweede een mooi formaat heeft. Met voornamelijk de grootste berging kan veel gedaan worden, in de vorm van een tweede verblijf of gewoon een heerlijke schuur.

Achter op het perceel staat vervolgens de derde schuur, die in 2007 is gebouwd. Deze schuur is geweldig voor de zelfstandig ondernemer of ideaal voor de opslag van extra voertuigen. De schuur is goed geïsoleerd en voorzien van een overheaddeur en heeft een ruime bergzolder.

De woning en de schuren staan allen aan de rechterzijde van het perceel. Hierna volgt de eigen tuin, waar een aantal appelbomen staan. Met dit alles en de wei die erop volgt kan een heerlijke groene omgeving rond de woning gehouden worden, maar het biedt ook mogelijkheden voor het houden van paarden of schapen aan huis.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van de opstallen, de kavel rond de woning of de prachtige plek waarop het is gelegen? Neem dan contact op via 0113-251000 voor een afspraak!

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1910
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  117 m²
 • Perceelsoppervlakte
  8820 m²
 • Inhoud
  573 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  6
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Tuin rondom Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door vestiging Goes
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Goes staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0113 25 10 00 goes@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.