Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Leliestraat 72

GOES
142 m²
kamers
€ 398.000,- k.k.
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Een lelie onder de bloemen in de populaire Goese bloemenbuurt!

Dat kan met recht gezegd worden van deze degelijke vrijstaande jaren dertig woning. Temeer daar deze woning in 2005 ook nog eens flink is uitgebouwd. Daardoor is er nu de beschikking over o.a. een studeerkamer en een woonkeuken op de begane grond, alsmede 4 slaapkamers op de verdieping.

Het pand verkeert in goede staat van onderhoud, is goed geïsoleerd en voorzien van 10 zonnepanelen. Bij de verbouwing is zoveel mogelijk de sfeer van de karakteristieke woning behouden, u zult zich hier direct thuis voelen.

Ligging:
De ligging van de woning is uitzonderlijk. Vlakbij het centrum van Goes in een rustige, kindvriendelijke woonwijk met basisscholen en het voortgezet onderwijs om de hoek. Door de centrale ligging in deze gewilde woonwijk zijn voorzieningen vrijwel allemaal te voet of op de fiets te bereiken.

Indeling:
U komt binnen aan de rechterzijde van de woning. Bij aankomst spreekt de fraaie erker aan de voorzijde en de authentieke voordeur direct aan. U komt binnen in de hal met meterkast, toilet en trap naar de 1e verdieping. Vanuit de hal kunt u zowel naar de woonkamer aan de voorzijde als de separate studeerkamer. De woonkamer heeft een prettig hoog plafond, ingebouwde kasten, een heerlijke houtkachel en een fijne lichtinval via de erker. Dat voelt direct goed!

Studeerkamer:
Er zijn niet zoveel woningen die de beschikking hebben over een separate studeerkamer op de begane grond. Dat is hier dus echt een pluspunt. Feitelijk is deze ruimte multifunctioneel. Desgewenst kunt u hem ook bij de woonkamer betrekken.

Keuken:
De woonkeuken is een heerlijke ruimte om te vertoeven. Niet alleen door de tuindeuren naar het terras en het directe contact met de tuin, maar ook door de uitgebreide keukenopstelling (compleet met eiland!) van het degelijke merk Leicht.

Vanuit de keuken heeft u toegang tot de inpandige, praktische bijkeuken/berging met wasmachineaansluiting, c.v. ketelopstelling en kelderkast.

Verdiepingen:
Hier komt u een zee van ruimte tegemoet: een ruime overloop met studiehoek, 4 beslist prima slaapkamers en een badkamer met 2e toilet, wastafel en inloopdouche. De slaapkamer op de zonzijde is als extra zelfs voorzien van airco.

De tweede verdieping is te bereiken met een vlizotrap en brengt u op een geheel bevloerde opbergzolder.

Tuin:
Aan de achterzijde is een heerlijke tuin op het oosten. De tuin biedt veel privacy en is onderhoudsvriendelijk aangelegd met een gazon en sierbestrating. Omdat het een vrijstaand huis is kunt u er desgewenst geheel omheen lopen. Rondom is een goede erfafscheiding en een afsluitbare poort. Een vrijstaande houten schuur waar echt heel veel spullen in kunnen, maakt het geheel af.

Aan de voorzijde ligt ten slotte een leuk aangelegde tuin met bestrating en een stijlvolle beukenheg.

Oplevering: circa oktober-november 2023 in overleg.

Bijzonderheden:
• Bouwjaar 1935
• Centrale verwarming en warmwatervoorziening d.m.v. Nefit HR combi-ketel.
• 10 zonnepanelen
• De woning is geheel voorzien van dubbel glas
• Begane grondvloer voorzien van geïsoleerde betonvloer met vloerverwarming.
• Buitenschilderwerk 2019
• Airconditioning in voorste slaapkamer

Kortom: echt een heerlijk, degelijk woonhuis met een geheel eigen karakter en een prettig woonklimaat in het centrum van Goes.

Interesse: neem contact op met de makelaars van BOOT, wij helpen u graag een met plezier!

NB: Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot bezichtiging, het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Tot zekerheid van de nakoming van de koper wordt in de koopovereenkomst een artikel opgenomen, waarbij de koper zich verplicht binnen een afgesproken periode een waarborgsom te storten c.q. een bankgarantie te stellen van 10% van de koopsom. BOOT makelaars neemt zowel een (standaard) ouderdoms-, als asbestclausule op in het koopcontract.
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Wij adviseren u een en ander na te meten en wijzen u in het algemeen op uw onderzoekplicht.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Vraagprijs
  € 398.000,- k.k.
 • Status
  Beschikbaar
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1935
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  142 m²
 • Perceelsoppervlakte
  235 m²
 • Inhoud
  574 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  6
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  In centrum
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Boot makelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Boot makelaars staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 113 252 400 info@bootmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Goes?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.