Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Leeghwaterstraat 87

VLISSINGEN
84 m²
kamers
€ 199.500,- k.k.
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Op gunstige woonlocatie dicht bij vele voorzieningen, deze praktische gezinswoning voorzien van lichte woonkamer met aanbouw, drie slaapkamers en op een westen gelegen achtertuin. Voorzieningen zoals een supermarkt, huisarts en dergelijke bevinden zich op korte afstand. Daarnaast staat u snel in de binnenstad van Vlissingen en zijn de kust en de boulevard met het strand vlot bereikbaar. Kortom een ideale, rustige woonlocatie.

Begane grond
Vanuit de entree heeft u toegang tot lichte woonkamer en de trapopgang. De ruime woonkamer van ca. 27m² heeft aansluitend een mooie aanbouw met een doorloop naar de keukenruimte. De keuken is eenvoudig van opstelling en nog naar eigen wens in te delen. Via de keukenruimte heeft u toegang tot de tuin welke op het westen gelegen en voorzien van een stenen berging en een vrije achterom.

Eerste verdieping
Op de overloop bevind zich de toegang tot de drie ruime slaapkamers waarvan één slaapkamer toegang biedt tot het dakterras, hier kunt u tot laat in de avond genieten van de zon. Tevens bevindt zich op deze verdieping nog een toilet en de badkamer, deze is voorzien van een inloopdouche en wastafel. Op de overloop heeft u tevens toegang tot het luik naar de bergzolder, daar bevindt zich de C.V. opstelling en de nodige bergruimte.

De woning is speels ingedeeld en ruim te noemen, laat u verrassen tijdens een bezichtiging.

Algemeen
-Op het westen gelegen achtertuin met stenen berging en vrije achterom;
-Mooie tuingerichte aanbouw en dakterras;
-Verwarming alsmede warm water door middel van een Nefit Ecomline uit 2003
-Woning voorzien van muur- en dakisolatie;
-Oplevering op korte termijn mogelijk.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Sinke Komejan Makelaars | Taxateurs dient de te verkopen woningen in te (laten) meten volgens de branchebrede Meetinstructie. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Kandidaat-kopers wordt geadviseerd een en ander zelf na te meten en verkoper en zijn makelaar accepteren hierom geen aansprakelijkheid.

Standaard wordt er een bankgarantie cq. waarborgsom van 10% van de koopprijs in de koopovereenkomst opgenomen. Deze zal door koper moeten worden gesteld cq. gestort bij de notaris.

Bijzonderheden:
In de koopovereenkomst zal o.a. een uitgebreide ouderdomsclausule, asbestclausule en een geen-eigen-bewoning-door-verkoper-clausule worden opgenomen, tevens zal door verkoper een notaris worden aangesteld voor de overdracht van de woning. De koper heeft zelf de keus in het kiezen van een notaris voor het vestigen van een hypotheek.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Vraagprijs
  € 199.500,- k.k.
 • Status
  Beschikbaar
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Tussenwoning
 • Type woonhuis
  Tussenwoning
 • Bouwjaar
  1950
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  84 m²
 • Perceelsoppervlakte
  155 m²
 • Inhoud
  305 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  4
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  In woonwijk
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door vestiging Middelburg
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Middelburg staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118-689000 middelburg@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Bekijk het aanbod in je buurt Bekijk alles
Beschikbaar
Wilhelminastraat 59
VLISSINGEN
€ 148.000,- k.k.
61 m²
3 kamers
Beschikbaar
Tobagolaan 6
VLISSINGEN
€ 675.000,- k.k.
224 m²
7 kamers
Beschikbaar
Westerzicht 458
VLISSINGEN
€ 277.500,- k.k.
114 m²
5 kamers
Beschikbaar
Paul Krugerstraat 20554
VLISSINGEN
€ 179.500,- k.k.
82 m²
3 kamers
Beschikbaar
Nieuwstraat 41a
VLISSINGEN
€ 185.000,- k.k.
79 m²
3 kamers
Beschikbaar
Kasteelstraat 101
VLISSINGEN
€ 169.000,- k.k.
60 m²
3 kamers
Benieuwd naar al ons woningaanbod?
Sinke Komejan heeft woningaanbod in heel Zeeland. Van appartement tot luxe villa. Onze kantoren in Goes, Middelburg en Zierikzee staan voor je klaar.

Bekijk al het aanbod
Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Vlissingen?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.