Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Latijnse Schoolstraat 20

MIDDELBURG
92 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Altijd al in één van de mooiste straatjes van Middelburg willen wonen? Dan moet je zeker eens komen kijken bij de Latijnse Schoolstraat 20. Deze bovenwoning is werkelijk perfect onderhouden, direct klaar voor bewoning en beschikt onder meer over twee ruime slaapkamers, een luxe afgewerkte badkamer, een ruime en lichte woonkamer en een fijn, op het westen gelegen, dakterras. Zoals gezegd is de ligging echt perfect midden in het historische hart van Middelburg aan de voet van de Abdij en de Lange Jan. Je loopt direct vanuit het appartement het bruisende centrum in met al haar voorzieningen zoals gezellige cafeetjes, restaurantjes en haar gevarieerde winkelaanbod.
Een groot voordeel van de Latijnse Schoolstraat is dat deze autoluw is dus bijna geen doorgaand verkeer!

Indeling:

Begane grond:
Gemeenschappelijke entree, meterkasten en toegang tot trapopgang naar eerste verdieping.

Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot het toilet met fonteintje en trapopgang naar de tweede verdieping. De woonkamer is ruim, licht en voorzien van een fraaie pvc vloer. Vanuit de woonkamer heb je, middels openslaande deuren, toegang tot het, op het westen gelegen, dakterras. In de woonkamer bevindt zich nog een ruime bergkast, ideaal voor opslag. De achtergelegen keuken in modern afgewerkt en voorzien van een recht keukenblok met onderkasten en diverse inbouwapparatuur waaronder een inductiekookplaat, koelkast, vaatwasser, afzuigkap en combi-oven.

Tweede verdieping:
Overloop welke toegang biedt tot de twee slaapkamers, de berging en de badkamer. De twee slaapkamers zijn ruim (respectievelijk 18 en 15 m²) en hebben elk voldoende lichtinval. De badkamer is ruim, luxe afgewerkt en voorzien van een toilet, wastafel met meubel en inloopdouche. In de berging bevindt zich de wasmachineaansluiting, de opstelling cv-ketel en de mechanische ventilatie unit.

Algemeen:
– Woonoppervlakte ca. 92 m²
– Dakterras van ca. 9 m²,
– Perfect onderhouden,
– Gedeeltelijk kunststof kozijnen,
– Unieke ligging,
– Het appartement is voorzien van een fraaie pvc vloer,
– Luxe badkamer,
– Recent geschilderd,
– Luxe keuken,
– Energielabel B.

Om een goede indruk te krijgen van deze ruime en perfect afgewerkte, bovenwoning te krijgen nodigen wij u graag uit voor een bezichtiging. U kunt hiervoor contact met ons kantoor opnemen op tel. nr. 0118-689000 of stuur een email naar info@sinke.nl.

Sinke Komejan Makelaars | Taxateurs dient de te verkopen woningen in te (laten) meten volgens de branchebrede Meetinstructie. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Kandidaat-kopers wordt geadviseerd een en ander zelf na te meten en verkoper en zijn makelaar accepteren hierom geen aansprakelijkheid.

Standaard wordt er een bankgarantie cq. waarborgsom van 10% van de koopprijs in de koopovereenkomst opgenomen. Deze zal door koper moeten worden gesteld cq. gestort bij de notaris. Daarnaast zullen er diverse aanvullende artikelen in de koopovereenkomst opgenomen worden met betrekking tot onder meer de ouderdom en asbest.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht onder voorbehoud
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Bouwjaar
  1890
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  92 m²
 • Inhoud
  350 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  3
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Geen tuin

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Middelburg
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Middelburg staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118-689000 middelburg@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Middelburg?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.