Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Langeviele 48

ELLEWOUTSDIJK
80 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Wegens grote belangstelling is het op dit moment niet meer mogelijk deze woning te bezichtigen.

Zeeland, Ellewoutsdijk; enigszins verscholen van de weg, een lief, goed verzorgd, klein huisje met een geweldige tuin van maar liefst minstens 110 meter diep!

U vindt het zodra u Ellewoutsdijk binnenkomt aan uw linkerhand. Ellewoutsdijk is een pittoresk dorp aan de Westerschelde. Aan de andere zijde wordt het omzoomd door het vele natuurschoon waar de Zak van Zuid-Beveland om bekend staat. In Ellewoutsdijk staan vele karakteristieke woningen. Er is een schilderachtig haventje, het Fort Ellewoutsdijk met z’n rijke geschiedenis en dan natuurlijk de mooie dorpskerk, thans zeer bekend als “het kerkje van Ellesdiek”. Het ligt op slechts 17 km van Goes, 24 km van Middelburg en 50 km van Bergen op Zoom.

De indeling van dit oudere type 2^1 kapwoning is als volgt: u komt binnen in de gang met meterkast en garderobe. Rechts van de gang is een gezellige woonkamer met een schouw (open haard). Opvallend is de aangename lichtinval en het leuke uitzicht in uw eigen tuin.

Tussen de woonkamer en de aangrenzende keuken is een leuk segment boogje aangebracht, waarmee een halfopen keuken is gerealiseerd.

Deze halfopen keuken bevat een eenvoudige, maar nette hoekinbouw in hoogglans wit en voorzien van 4 pits gaskookplaat en koelkast. Ook vanachter het aanrecht heeft u een fijn uitzicht op uw tuin.

Met zo’n grote tuin is het natuurlijk heel praktisch als u door de achterdeur in de bijkeuken binnenkomt. Hier vindt u ook de c.v. ketel-opstelling en de wasmachineaansluiting.

De badkamer bevindt zich eveneens op de begane grond. Deze is bereikbaar vanuit de bijkeuken en is uitgevoerd met een luxe douchecabine, wastafel en toilet.

Vanuit de keuken brengt een degelijke trap u op de verdieping. U komt boven op de overloop met wastafel en toegang tot een 2e toilet. Ook is hier een ruime opbergruimte.

Er zijn 2 slaapkamers, waarbij de slaapkamer aan de achterzijde beschikt over een deur naar het platte dak op de bijkeuken. ‘s-Morgens hier wakker worden, de gordijnen opendoen en verrast worden door het prachtige uitzicht over de diepe tuin(en) met op de achtergrond de nodige bosschages moet ongetwijfeld iets geweldigs zijn!

Naast het huis ligt een pad zodat u vrij achterom kunt. Achter het huis ligt een prachtige geweldig diepe tuin. Deze bestaat voornamelijk uit grasland met daarin een flinke houten blokhut.

Voor liefhebbers van het buitenleven, mensen met groene vingers, kleine dierenliefhebbers of gewoonweg iedereen die rustig wil wonen is dit een unieke kans!

Het huis zelf is aan de achterzijde uitgebouwd, goed verzorgd, voorzien van houten kozijnen en ramen met dubbel glas, centrale verwarming op gas en een betonnen begane grondvloer.

Kortom: echt een huisje met karakter, prettige sfeer, geschiedenis, een huisje dat leeft..!

NB: De verstrekte informatie dient te worden beschouwd als een uitnodiging tot bezichtiging, bieding of onderhandeling. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze informatie over de woning.
Om de verkoper te beschermen wordt in de koopovereenkomst een clausule opgenomen waarin de koper zich verplicht binnen een vastgestelde termijn een waarborgsom te betalen. Deze waarborgsom is 10% van de koopsom en wordt verrekend bij de eigendomsoverdracht. Bij BOOT Makelaars wordt altijd een bankgarantie of waarborgsom ingesteld.

Omdat de verkoper de woning niet zelf heeft bewoond en uitsluitend als administratieve verkoper optreedt, zullen er tevens clausules worden toegevoegd betreffende niet-bewoning, asbest en ouderdom.
Indien gewenst kunnen wij deze vooraf met u delen.

De notariskeuze is voorbehouden aan de verkoper. Uitvoerend notaris is de Zeeuwse Alliantie notarissen te Goes.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Twee onder een kapwoning
 • Type woonhuis
  Twee onder een kapwoning
 • Bouwjaar
  1900
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  80 m²
 • Perceelsoppervlakte
  909 m²
 • Inhoud
  289 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  3
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Beschutte ligging
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Boot makelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Boot makelaars staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 113 252 400 info@bootmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.