Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Langestraat 8

OOSTBURG
121 m²
kamers
€ 295.000,- k.k.
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Op zoek naar werkelijk iets unieks? Aan de Langestraat 8 in het centrum van Oostburg mag Sinke Komejan u dit nu te koop aanbieden! Het appartement van circa 121 m2 woonoppervlak bestaat uit een tweetal ruime verdiepingen en een royaal dakterras van 81 m2 op het zuidwesten.

Maar naast de geweldige oppervlaktes is het maisonnette recent ook geheel opgeknapt en kan het zo bewoond worden! Er zijn een nieuwe keuken en badkamer gerealiseerd, naast het volledig onder handen nemen van de wanden en het schilderwerk. Geheel instapklaar met een ruime ensuite woonkamer, vier slaapkamers en een prachtig dakterras! Benieuwd, maak dan nu een afspraak via 0113-251000 om het geheel te bezichtigen!

De zelfstandige entree ligt naast de winkel en geeft toegang tot de persoonlijke hal. Vanuit de hal is er via de trap toegang tot de overloop op de eerste verdieping. Deze overloop geeft toegang tot alle ruimtes, met aan de voorzijde de woonkamer.

De brede woonkamer ensuite ligt over de gehele voorzijde van de woning en heeft fantastisch veel sfeer. De ensuite deuren en twee schouwen in elke ruimte maken het af. De keuken volgt aan de ander zijde van de overloop en is eveneens recent vernieuwd en is voorzien van een vaatwasser, koelkast, vriezer, gaskookplaat, afzuigkap en oven. Vanuit de keuken is er zicht over en toegang tot het dakterras en de achterliggende daken van Oostburg.

Vanuit de slaapkamer die in de aanbouw naast de keuken ligt is er hetzelfde uitzicht. Deze ruimte kan eventueel ook gaaf als kantoor worden gebruikt, er liggen namelijk nog drie slaapkamers op de tweede verdieping. Voor de slaapkamer ligt het toilet en de badkamer. Beide zijn ook dit jaar vernieuwd naar een prachtig geheel. De badkamer bestaat uit een inloopdouche en wastafel.

De tweede verdieping bestaat naast de grote overloop uit een drietal slaapkamers. Door de dakkapellen aan weerszijden zijn deze kamers heerlijk ligt en ruim. Twee kamers zijn aan de voorzijde gelegen, de derde samen met de overloop aan de achterkant. Op de overloop hangt de cv-ketel. Tevens is er een royale bergzolder aanwezig die te bereiken is via een vlizotrap.

Een buiten is terug te vinden in het gigantische dakterras van 81 m2. Dit ligt in twee gedeeltes achter de woning op het zuidwesten gericht. Het eerste deel ligt achter de keuken en het tweede deel ligt achter de slaapkamer. Dit dakterras geeft meerdere heerlijke plekken om van de zon te kunnen genieten.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Vraagprijs
  € 295.000,- k.k.
 • Status
  Beschikbaar
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Bouwjaar
  1940
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  121 m²
 • Perceelsoppervlakte
  656 m²
 • Inhoud
  427 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  6
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan drukke weg
 • Tuin
  Zonneterras

Plattegronden

Media

Weergave:

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door vestiging Goes
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Goes staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0113 25 10 00 goes@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.