Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Langendam 27

ZOUTELANDE
65 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Recreatiewoning op korte afstand van de Zoutelandse boulevard. Afgelopen jaren is deze woning gerenoveerd en voorzien van onder andere een nieuwe keuken en badkamer. Kopen, handdoek pakken en richting het strand. Meer hoeft u hier niet te doen. Daarom is het voor een nieuwe eigenaar zorgeloos recreëren aan de Zeeuwse Riviéra.

WONEN
De woning bestaat uit twee woonlagen. Op de begane grond is er een fijne en ruime woonkamer. Vanuit de woonkamer leidt de trap naar de eerste verdieping. Aan de achterzijde bevindt zich de keuken en de badkamer. Deze dateren beiden uit 2021. De keuken is voorzien van een gaskookplaat, koelkast en magnetron. Vanuit de keuken is er een deur naar de achtertuin. De badkamer biedt momenteel een douche, toilet en wastafel. Ook aan de bergruimte is gedacht. In de ruimte tussen de trap en de keuken bevindt zich namelijk een handige, afgesloten bergruimte.

SLAPEN & GENIETEN
Op de eerste verdieping zijn er twee ruime slaapkamers van respectievelijk 15 en 11m². De grootste slaapkamer heeft toegang tot het balkon aan de voorzijde. Dit is de ideale plek voor een ontbijtje in de zon. Op de overloop zijn er twee ruime inbouwkasten aanwezig.

Nog een ander pluspunt zijn zowel de voor- als achtertuin. De voortuin doet dienst als parkeerplaats voor één auto maar heeft ook nog plaats voor een zitje. De achtertuin is de ideale plek voor de avondzon.

Dit alles is gelegen op korte afstand van het gezellige en fraaie Zoutelandse strand. Restaurants en winkels zijn gemakkelijk aan te lopen. Een ideale locatie om te ontspannen.

ALGEMEEN
-Volledig voorzien van kunststof kozijnen en HR glas.
-Goed te verhuren object.
-Grotendeels inclusief de momenteel aanwezige inventaris en inboedel.
-Het platte dak is in 2023 vernieuwd.
-Oplevering in onderling overleg.

OMGEVING
Zoutelande is gelegen in de gemeente Veere onder aan de voet van de duinen tegenaan de Westerschelde. De toeristische dorpskern beschikt over diverse voorzieningen en gezellige restaurantjes. Het is gunstig gelegen ten opzichte van steden als Middelburg en Vlissingen en het mondaine Domburg. Zoutelande wordt, samen met het strand van Dishoek en Westkapelle, ook wel de Zeeuwse Rivièra genoemd. Dit omdat er weinig andere Nederlandse stranden op het zuiden zijn gelegen. Het behoort tot de meest bezochte badplaatsen aan de Zeeuwse kust. Er is een zeer uitgebreide middenstand. Deze voorzieningen zijn grotendeels geconcentreerd rondom de boulevard van Zoutelande.

Interesse?
Een van onze makelaars leidt u graag rond.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Type woonhuis
  Hoekwoning
 • Bouwjaar
  1970
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  65 m²
 • Perceelsoppervlakte
  110 m²
 • Inhoud
  225 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  3
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  In centrum
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door Makelaarskantoor Zwaan
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Makelaarskantoor zwaan staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 118 553 288 info@zwaanmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Zoutelande?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.