Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Lammermarkt 42

ZIERIKZEE
80 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Aan de Lammermarkt in Zierikzee mogen wij u namens onze opdrachtgever deze woning mét garage uit 1930 aanbieden. Deze woning is gelegen op een hoek in de binnenstad van Zierikzee en op loopafstand van de “Dikke toren”. Een zeer mooie woonwijk met slechts bestemmingsverkeer en op loopafstand van zowel de voorzieningen in de binnenstad als de vele winkels en diverse scholen.

Deze karaktervolle woning beschikt over een fraai aanzicht aan de voorzijde en is gelegen op een hoek. De achtertuin heeft een oppervlakte van ca. 30 m² en is op het noorden gesitueerd. Achterin de tuin bevindt zich een stenen garage van ca. 19 m². Het totale perceel meet een oppervlakte van 116 m².

Verder zorgen de grote raampartijen ervoor dat er veel licht in de verschillende vertrekken valt. Wel dient het geheel verbeterd en gemoderniseerd te worden om het in een goede staat van onderhoud te krijgen.

Graag nodigen wij serieus geïnteresseerden uit voor een bezichtiging met één van onze makelaars. U bent van harte welkom!

Algemeen:
– Gelegen in het centrum van Zierikzee;
– Gelegen nabij vele voorzieningen;
– Voorzien van garage, ca. 19m2;
– Voorzien van 3 slaapkamers;
– Woonoppervlakte ca. 80 m²;
– Inhoud ca. 312 m³ inclusief de garage;
– Authentieke terrazzo vloer in de hal;
– Grotendeels voorzien van dubbelglas;
– Oplevering in onderling overleg.

Indeling
Begane grond: u komt binnen in de hal met links de (open) meterkast en de trapopgang naar boven, onder de trap is het toilet gesitueerd, rechtdoor de deur naar de eetkamer, vanuit de eetkamer is er rechts toegang tot de woonkamer. De woonkamer beschikt over een fraaie schouw (niet meer in werking). Achterin de eetkamer is er toegang tot de aanbouw met keuken. Vanuit de keuken is er toegang tot de tuin en toegang tot de garage.

Verdieping: toegang tot de twee kleinere slaapkamers aan de achterzijde, de langgerekte badkamer met wastafel én de grote slaapkamer aan de voorzijde van de woning. Tussen de slaapkamer aan de voorzijde en achterzijde treft u nog een inbouwkast.

Zierikzee
Monumentenstad Zierikzee is één van de meeste sfeervolle stadjes in Zeeland en heeft een sterke regiofunctie en biedt dan ook vele voorzieningen, zoals diverse sportverenigingen, zwembad, scholen, bibliotheek en winkelvoorzieningen. Daarnaast heeft het centrum een monumentaal karakter met vele restaurantjes en terrasjes. Zowel met het openbaar vervoer als met de auto zijn de Randstad, Antwerpen en West-Brabant goed en eenvoudig te bereiken. Op korte afstand is de Oosterschelde met zijn vele strandjes en het prachtige krekengebied van Ouwerkerk gelegen. Daarnaast vindt u, op 20 minuten autorijden, de langgerekte Noordzeestranden met duinen en bossen op de kop van Schouwen.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht onder voorbehoud
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Hoekwoning
 • Type woonhuis
  Hoekwoning
 • Bouwjaar
  1930
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  80 m²
 • Perceelsoppervlakte
  116 m²
 • Inhoud
  312 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
Buitenruimte
 • Ligging
  In centrum
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Zierikzee
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Zierikzee staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0111 45 15 00 zierikzee@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Zierikzee?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.