Sinke Komejan
Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Lammermarkt 30

ZIERIKZEE
90 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

In het historische centrum van Zierikzee mogen wij u, namens onze opdrachtgever, deze recent gerenoveerde stadswoning aanbieden. Deze woning is gelegen aan de Lammermarkt, een brede straat met goede parkeergelegenheid en een gunstige ligging ten opzichte van alle winkels en terrasjes die de binnenstad van Zierikzee te bieden heeft.

Deze woning, welke de status ‘gemeentelijk monument’ draagt, is gelegen op een perceel van 140 m2 eigen grond. De tuin meet een diepte van maar liefst circa 20 meter en is voorzien van een houten berging van circa 8 m2 aan de achterzijde. Ondanks dat de tuin op het noorden gericht is geniet u hier, vanwege de diepte, toch de gehele dag van de zon. Aan weerszijden van de tuin zijn schuttingen geplaatst, zodat uw privacy gewaarborgd is.

Zoals gezegd is deze woning van onder tot boven recentelijk gerenoveerd: zo is onder andere de begane grondvloer voorzien van vloerverwarming en afgewerkt met luxe 60 x 60 tegels, is er een luxe badkamer op de etage en is de woning geheel gestukt. De totale woonoppervlakte bedraagt circa 90 m2 en er zijn twee riante slaapkamers.

Als u op zoek bent naar een goed afgewerkte stadswoning met verrassend veel ruimte binnen- en buitenshuis, dan bent u hier op de Lammermarkt aan het juiste adres. Wij nodigen serieus geïnteresseerden graag uit voor een bezichtiging met één van onze makelaars. U bent van harte welkom!

Algemeen
– Voorzien van dak-, muur-, vloer- en glasisolatie.
– Recentelijk volledig gerenoveerd.
– Woonoppervlakte circa 90 m2.
– Goede locatie in het centrum van Zierikzee.
– Vloerverwarming op begane grond.
– Verrassend diepe achtertuin.
– Nieuwe houten berging van circa 8 m2.
– Oplevering in onderling overleg (op korte termijn is mogelijk).
– Goede parkeergelegenheid in de straat (met parkeervergunning).

Indeling begane grond
U komt binnen in een diepe hal met meterkast. De ruime woonkamer met open keuken wordt gekenmerkt door veel lichtinval. Dit versterkt het ruimtelijke gevoel des te meer. Het halletje aan de achterzijde geeft toegang tot het toilet en de achtertuin. De gehele begane grondvloer is voorzien van vloerverwarming.

Indeling verdieping
Op de verdieping vindt u twee ruime slaapkamers, één aan de voorzijde en één aan de achterzijde. Halverwege bevindt zich de luxe badkamer met een 2e toilet, dubbele wastafel en een ruime inloopdouche. Aan de overloop grenzen nog twee kleinere ruimtes, waarvan één momenteel dient als washok. In de andere kleine ruimte hangt de cv-opstelling. Tevens kunnen deze ruimtes ook gebruikt worden als extra opslagruimte.

Zierikzee
Monumentenstad Zierikzee heeft een sterke regiofunctie en biedt dan ook vele voorzieningen, zoals diverse sportverenigingen, zwembad, scholen, bibliotheek en winkelvoorzieningen. Daarnaast heeft het centrum een monumentaal karakter met vele restaurantjes en terrasjes. Zowel met het openbaar vervoer als met de auto zijn de Randstad, Antwerpen en West-Brabant goed en eenvoudig te bereiken. Op korte afstand is de Oosterschelde met zijn vele strandjes en het prachtige krekengebied van Ouwerkerk gelegen. Daarnaast vindt u, op 20 minuten autorijden, de langgerekte Noordzeestranden met duinen en bossen op de kop van Schouwen.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Tussenwoning
 • Type woonhuis
  Tussenwoning
 • Bouwjaar
  1960
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  90 m²
 • Perceelsoppervlakte
  140 m²
 • Inhoud
  315 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  3
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  In centrum
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door vestiging Zierikzee
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Zierikzee staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0111 45 15 00 zierikzee@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.