Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Kruisweg 26

MIDDELBURG
137 m²
kamers
€ 359.000,- k.k.
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

U zoekt een ruime twee onder één kap woning met L-vormige woonkamer, vijf slaapkamers, stenen garage en dit aan de rand van Middelburg? Laat dan deze kans niet lopen. De woning gebouwd in 1962, staat in een rustige, kindvriendelijke woonomgeving met diverse scholen en supermarkten, welke op enkele loop- of fietsminuten afstand zijn te bereiken.

WONEN EN SLAPEN
Wat bij binnenkomst opvalt is de ruime en lichte woonkamer van ca. 36m². Door de diverse raampartijen en een tuindeur naar de voor- en achtertuin is er meer dan voldoende daglichttoetreding. De dichte keuken is voorzien van een eenvoudig keukenblok met gasfornuis met oven, afzuigunit en een koelkast. Vanuit de keuken is er toegang tot de achtertuin en de stenen garage. De entree bevindt zich aan de zijkant van de woning en biedt ruimte aan een trapopgang, toiletruimte en toegang tot de keukenruimte en woonkamer.

De vier slaapkamers op de eerste verdieping zijn allen voorzien van handige inbouwkasten. De twee voorste slaapkamers hebben een oppervlakte van zo’n 12m² en vanuit de overloop heeft u toegang tot het balkon.
De badkamer is voorzien van een douche, toilet en een wastafelmeubel. De tweede verdieping welke via een vaste trap te bereiken is, biedt een overloop met toegang tot een ruime overloop en de vijfde slaapkamer en zijn voorzien van een dakraam voor voldoende lichtinval.

TUIN
De ruime tuin waarvan de achtertuin is gesitueerd op het oosten heeft een eigen oprit en een stenen garage van ca.20m². Door een speelse indeling van stenen, gras en groene borders ontstaat er een prima tuin waarin u op elk moment van de dag kunt genieten van de zon of schaduw.

IN HET KORT
– Ruime lichte woonkamer met tuindeuren naar voor- en achtertuin;
– Vier slaapkamers op de 1ste verdieping en een vijfde op de 2de verdieping;
– Ruime tuin met eigen oprit en een stenen garage van ca.20m²;
– Verwarming en warm water door middel van Nefit Smartline combiketel uit 2004;
– Oplevering in onderling overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Sinke Komejan Makelaars | Taxateurs dient de te verkopen woningen in te (laten) meten volgens de branchebrede Meetinstructie. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Kandidaat-kopers wordt geadviseerd een en ander zelf na te meten en verkoper en zijn makelaar accepteren hierom geen aansprakelijkheid.

Bijzonderheden:
Standaard dient koper een bankgarantie c.q. waarborgsom van 10% van de koopprijs te stellen via de notaris. Dit zal opgenomen worden in de koopovereenkomst. In de koopovereenkomst zal er ook een algemeen asbest-artikel en een ouderdoms-clausule worden opgenomen.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Vraagprijs
  € 359.000,- k.k.
 • Status
  Beschikbaar
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Twee onder een kapwoning
 • Type woonhuis
  Twee onder een kapwoning
 • Bouwjaar
  1962
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  137 m²
 • Perceelsoppervlakte
  343 m²
 • Inhoud
  430 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  6
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Middelburg
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Middelburg staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118-689000 middelburg@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Middelburg?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.