Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Kruisstraat 5a

COLIJNSPLAAT
Icon
36 m²
Icon
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Colijnsplaat is een pittoresk dorp op het eiland Noord-Beveland in Zeeland, Nederland. De Voortstraat is een centrale straat in dit historische dorp, met een rijke geschiedenis die teruggaat tot de 17e eeuw. Het dorp heeft sterke banden met de visserij en de zee, wat nog steeds te zien is in de lokale cultuur en keuken. In 1953 speelde Colijnsplaat een belangrijke rol tijdens de Watersnoodramp. Tegenwoordig trekt Colijnsplaat toeristen met zijn schilderachtige schoonheid, uitzicht op de Oosterschelde en lokale lekkernijen. De Voortstraat is gevuld met historische huizen, winkels en restaurants, waardoor het het kloppende hart van de gemeenschap is.

Zierikzee en Goes zijn bereikbaar binnen 15 autominuten.

In het hart van de Voorstraat/Kruisstraat is een prachtig pand verrezen met 4 volledig ingerichte, instapklare appartementen. Deze woningen zijn perfect geschikt voor zowel individuen als koppels.
NB de gemeente Noord-Beveland stelt een aantrekkelijke starterleningen beschikbaar voor kopers tot 35 jaar. Onze hypotheekadviseur staat klaar om u te begeleiden bij de aanvraag.

Elk appartement is een unieke uiting van stijl en design, met een eigen karakter. De afwerking met een prachtige PVC visgraatvloer, naadloos gestucte wanden en plafonds, een eigentijdse keukenopstelling en fraai sanitair is hageltje nieuw. U hoeft alleen nog maar uw meubels te plaatsen en te genieten van uw nieuwe thuis.

Mis deze kans niet om in dit unieke (t)huis te bewonen, gunstig gelegen in een historische omgeving met moderne luxe. Welkom in uw nieuwe toekomst!

Algemeen: Centrale verwarming (vloerverwarming) met een eigen c.v. ketel en 4 eigen zonnepanelen per appartement zorgen voor een laag individueel energieverbruik. Een Vereniging van Eigenaren is reeds opgericht. De koper van een appartement dient hiervan automatisch lid te worden. De maandelijkse bijdrage dient nog te worden vastgesteld, geschat wordt dat deze rond de € 100,– per maand zal bedragen. (Afhankelijk van de wensen en hoe u dit t.z.t. samen afspreekt binnen de VvE).

Uw interesse is gewekt? neem contact op met de makelaars van BOOT, zij helpen u graag en met plezier!

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot bezichtiging en te komen tot een geslaagde kooptransactie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. De foto’s zijn slechts ter illustratie en corresponderen niet altijd met het desbetreffende appartement. Tot zekerheid van de nakoming van de koper wordt in de koopovereenkomst een artikel opgenomen, waarbij de koper zich verplicht binnen een afgesproken periode een waarborgsom te storten op rekening van de project notaris; te weten De Zeeuwse Alliantie (Frans den Hollanderlaan 10, 4461 HN Goes), als zijnde het notariskantoor waar ook de leveringsakte zal worden getransporteerd. Deze waarborgsom bedraagt 10 % van de koopsom en wordt bij de eigendomsoverdracht in mindering gebracht op de koopsom.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Bouwjaar
  2022
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  36 m²
 • Perceelsoppervlakte
  38 m²
 • Inhoud
  90 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  2
Energie
 • Warm water
  Doorstroomboiler
Buitenruimte
 • Tuin
  Geen tuin

Plattegronden

Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Boot makelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Boot makelaars staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 113 252 400 info@bootmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Colijnsplaat?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.