Sinke Komejan
Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Kreekslagweg 6

GOES
455 m²
kamers
€ 1.365.000,- k.k.
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Villa, kantoor en 1.755 m2 eigen grond. De woning aan de Kreekslagweg 6 te Goes heeft het allemaal en meer! Te beginnen bij de royale villa met een schitterende diepe en lichte woonkamer, waar door het vele aanwezige glas volop van de prachtige tuin en het achtergelegen water genoten kan worden. Naast de badkamer en slaapkamer op de begane grond zijn er op de verdieping nog een drietal slaapkamers en de tweede badkamer gelegen.

Dat is echter niet het enige wat de woning te bieden heeft. Aan de rechterkant is er de mogelijkheid om een kantoor of studio aan huis te houden. De aanwezige ruimtes kunnen bij zowel de woning als het kantoorgedeelte gebruikt worden. Een kantoor met drie prachtige ruimtes, een studio of wederom een dubbele garage behoren allemaal tot de mogelijkheden. Daarmee is het geheel naar uw eigen wensen te gebruiken als kantoor, studio, atelier of extra woonruimte.

Het perceel van 1.755 m2 heeft een fraai aangelegde tuin, recht op het zuiden. Of het nu onder de overkapping achter de woning of het terras midden in de tuin is, er is de hele dag de mogelijkheid om van de zon en het uitzicht over het water te genieten.

Om u een goed beeld te geven nemen we u graag mee door het geheel. De villa bestaat momenteel uit twee apart te gebruiken delen, het woon- en het kantoorgedeelte. Deze staan volledig met elkaar in verbinding en het kantoorgedeelte kan dus ook eenvoudig bij het woongedeelte getrokken worden of volledig apart gebruikt worden.

De woning
Als eerste nemen we u mee door het woongedeelte. De entree van de villa is te vinden in het midden van de woning. Deze komt uit in de lichte en ruime hal, met aan de linkerkant toegang tot de woonkamer. Gevolgd door de trapopgang, het toilet, toegang tot de slaapkamer op de begane grond en toegang tot de gang naar de garage.

De woonkamer verdient een eigen alinea, omdat deze ruim, licht en van een dergelijk prachtige afmeting is dat het een unieke ruimte is. Er zijn meerdere heerlijke hoeken met voorin de eerste zithoek. Hierop volgt de eetkamer met daarnaast de study. Achterin, in de aanbouw, ligt vervolgens het tweede zitgedeelte met een schitterend uitzicht over de tuin en het achtergelegen water. Door het glas rondom kan hier een hele dag van genoten worden.

Vanuit dit laatste gedeelte is vervolgens de keuken te bereiken. De keuken heeft eveneens het prachtige uitzicht en heeft ruimte voor een tweede eetgedeelte. Vanuit de keuken is de bijkeuken te bereiken en is er toegang tot het overdekte terras. In de bijkeuken hangt de dubbele Cv-installatie en is er plek voor de witgoedapparatuur.

De slaapkamer op de begane grond is vanuit de hal te bereiken en heeft ook toegang tot het terras. De kamer heeft een eigen badkamer en inloopkast. De badkamer is voorzien van alle gemakken met een douche, bad en wastafel.

De eerste verdieping
Via de overloop op de eerste verdieping zijn een drietal royale slaapkamers te bereiken, de kamer aan de rechterkant spant echter de kroon. Dit is een geweldig mooie ruimte, die momenteel als biljartkamer in gebruik is. Vanuit deze ruimte is de studio te bereiken.

De tweede en derde slaapkamer zijn aan de voor- en achterzijde gelegen. Hiertussen ligt de tweede badkamer, die is voorzien van douche en wastafel. Het toilet op de verdieping is vanaf de overloop te bereiken.

Kantoor of studio
Het tweede deel van de woning bestaat uit het kantoorgedeelte en de garage. Beide zijn zowel via de woning als via een aparte ingang aan de rechterkant te betreden. Het geheel kan dus als een volledig zelfstandige ruimte gebruikt worden.

De garage is als eerste via de gang vanaf de hal te bereiken en biedt ruimte voor meer dan alleen een auto. Vanuit de garage is vervolgens het eerste deel van de kantoorruimte te bereiken. Eventueel kan dit deel ook gebruikt worden als tweede inpandige garage. Er zijn achterin aansluitingen voor een keukengedeelte en hierna is er toegang tot de individuele hal. De hal bestaat verder uit een apart gastentoilet en de trapopgang naar de eerste verdieping.

De overloop geeft toegang tot een tweetal ruimtes. Aan de rechterkant als eerste een kantoorruimte, die eventueel ook als slaapkamer is te gebruiken. Aan de linkerkant volgt vervolgens de studio. Deze is even imposant als de biljartkamer die erop aangesloten zit. De ruimte is licht door de grote dakvensters en is van een dergelijke afmeting dat een studio, atelier of grote vergaderzaal allemaal tot de mogelijkheden behoren.

Het perceel
De ligging is magnifiek te noemen, het groen van de fraai aangelegde diepe tuin en het water achter geven een heerlijke rust. De fantastische tuin ligt rondom de woning, met de achtertuin prachtig op het zuiden. Naast rust is dus ook de zon een gehele dag te vinden op de meerdere zithoeken.

Het perceel van 1.755 m2 grond heeft aan de rechterkant een eigen toegang tot het kantoorgedeelte met voorop plek voor minimaal vier auto’s. Voldoende ruimte dus voor gasten en eventuele klanten. Aan de linkerkant is er nog ruimte genoeg om bijvoorbeeld een zwembad te creëren. Direct achter de woning volgt het eerste overdekte terras. Hier is het een gehele dag fantastisch genieten van de tuin en het groene uitzicht. Voor het water volgt een tweede terras, die via drie mooie routes te bereiken is.

Energiemaatregelen
De woning is geheel klaar voor een energiezuinige toekomst. Hieronder vallen de 48 zonnepanelen, de zonneboiler en de luchtwarmtepomp. Gecombineerd samen met de vloerverwarming maakt dat het een zeer comfortabel geheel is waar nog jaren van genoten kan worden.

Zoals u misschien door heeft is het eigenlijk te veel om op te noemen. Graag lichten wij de woning volledig toe op locatie. U bent dus van harte uitgenodigd voor een persoonlijke bezichtiging. Heeft u interesse, bel dan voor een afspraak naar 0113-251000!

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Vraagprijs
  € 1.365.000,- k.k.
 • Status
  Beschikbaar
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1997
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  455 m²
 • Perceelsoppervlakte
  1755 m²
 • Inhoud
  1373 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan water
 • Tuin
  Tuin rondom Fraai aangelegd

Plattegronden

Video

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door vestiging Goes
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Goes staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0113 25 10 00 goes@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Bekijk het aanbod in je buurt Bekijk alles
Beschikbaar
Oostschans 26unit 15
GOES
0 kamers
Beschikbaar
's-Heer Hendrikskinderendijk 10111
GOES
0 kamers
Benieuwd naar al ons woningaanbod?
Sinke Komejan heeft woningaanbod in heel Zeeland. Van appartement tot luxe villa. Onze kantoren in Goes, Middelburg en Zierikzee staan voor je klaar.

Bekijk al het aanbod
Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Goes?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.