Sinke Komejan
Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Kraanplein 4

ZIERIKZEE
193 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Namens onze opdrachtgever mogen wij u één van de mooiere woon- en/of bedrijfslocaties van Zierikzee aanbieden. Deze locatie is uniek met direct zicht op de Oude Haven en de Zuid-Havenpoort. Dit fraai gesitueerde Rijksmonument is gelegen in hartje Zierikzee met diverse terrasjes aan de voorzijde en het Havenpark direct om de hoek.

Dit goed onderhouden monument beschikt over veel karakteristiekeenpp elementen en biedt absoluut het mooiste uitzicht van de binnenstad van Zierikzee. Het uitzicht over de Oude Haven is voortdurend wisselend en heeft iets moois in ieder jaargetijde. Zowel vanuit de winkel, de woonkamer en de slaapkamer is het zicht schitterend. Daarbij komt dat de Zuidhavenpoort voor gemotoriseerd verkeer is afgesloten waardoor de verkeersbewegingen zeer fors zijn gereduceerd.

Deze riante woning beschikt over een forse inhoud van ca. 750 m3 en een woonoppervlakte van ca. 193 m2. Momenteel wordt de begane grond gebruikt als winkelruimte. Onder deze ruimte is tevens een kelder van 8,7 x 4 m gevestigd. Aan de achterzijde is hier een eigen keuken en badkamer gevestigd zodat deze ruimte zich ideaal leent voor bedrijfsmatige activiteiten. Ook is dit gedeelte prima als B&B aan te bieden en kunt u zelf boven wonen. Het huidige woongedeelte bevindt zich nu al geheel op de eerste, tweede en derde verdieping.

Met name de woonkamer is een erg mooie ruimte met een afmeting van ca. 8,8 x 4,15 m. Vanuit deze ruimte heeft u, mede door de grote raampartijen, een prachtig uitzicht op de oude haven. Aan de achterzijde van de woning is de keuken gesitueerd. Deze moderne keuken is uitgevoerd met gaskookplaat, vaatwasser, koelkast, combimagnetron en afzuigkap. Direct grenzend aan de keuken ligt een klein balkon van circa 7 m2.

De grootste slaapkamer bevindt zich op de tweede verdieping aan de voorzijde en beschikt uiteraard ook over het mooie uitzicht. Middels een vaste trap is de derde verdieping toegankelijk. Dit is een open zolderruimte waar desgewenst nog twee slaapkamers te realiseren zijn.

Kort samengevat; een pand met meerdere mogelijkheden van gebruik, de mooiste locatie van Zierikzee, ruim en ook nog eens in een goede staat van onderhoud. Interesse? U bent van harte welkom voor een bezichtiging met één van onze makelaars.

Algemeen;
– Woonoppervlakte circa 193 m2, inhoud circa 750 m3
– Vele mogelijkheden gezien de bestemming ‘Centrum’
– Kantoor-/winkelruimte aanwezig met kelder, eigen keuken en badkamer
– Eén van de mooiste locaties van Zierikzee
– De woning wordt verwarmd door middel van een HR-combi ketel van het jaar 2011
– Het hele elektra circuit is aangepast
– De woning is grotendeels voorzien van dubbele beglazing
– Deze woning beschikt over een balkon van circa 7 m2
– Oplevering in onderling overleg, korte termijn is mogelijk

Bestemming
De bestemming van het geheel is centrumfuncties, wat inhoudt dat het object voor meerdere doeleinden te gebruiken is. O.a. kantoor, winkel of atelier, al dan niet gecombineerd met wonen.
Het is één van de meest in het oog springende locaties van Zierikzee en dan ook zeer geschikt voor een kantoor of een andere commerciële functie.

Indeling;
Kelder; ruimte van circa 8 x 3,9 m.
Begane grond; ruime hal met meterkast kantoorruimte, trap naar kelder, keuken, badkamer voorzien van toilet, douche en wastafel.
Eerste verdieping: keuken met aansluitend het balkon, woonkamer.
Tweede verdieping; badkamer met ligbad, douche, toilet en wastafel en tot slot twee slaapkamers.
Derde verdieping; open zolder met stahoogte. Ruimte voor twee slaapkamers

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Tussenwoning
 • Type woonhuis
  Tussenwoning
 • Bouwjaar
  1650
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  193 m²
 • Perceelsoppervlakte
  73 m²
 • Inhoud
  753 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  6
Energie
Buitenruimte
 • Ligging
  In centrum
 • Tuin
  Geen tuin

Plattegronden

Media

Weergave:

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door vestiging Zierikzee
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Zierikzee staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0111 45 15 00 zierikzee@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.