Sinke Komejan
Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Kraanplein 10

ZIERIKZEE
92 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Namens onze opdrachtgever mogen wij u dit fraaie en geheel gerenoveerde Rijksmonument uit omstreeks 1800 in hartje Zierikzee aanbieden. Op deze prachtige locatie heeft u zicht op de karakteristieke Oude Haven van Zierikzee. Ook het Havenplein en de Nieuwe haven, waar diverse winkels en restaurants zijn gevestigd, zijn binnen loopafstand gelegen. Het betreft een geheel gerenoveerde woning met een hoog afwerkingsniveau. Door de open trappen en de split-levelindeling van dit pand staan alle ruimtes in verbinding met elkaar. Hierdoor voelt deze woning ruimtelijk en sfeervol aan.

Zoals gezegd is deze woning compleet gerenoveerd. Een noemenswaardig punt hierbij is dat de woning is voorzien van een gehele nieuwe kap. Ook alle verdiepingsvloeren zijn vernieuwd en voorzien van isolatie. Daarnaast is de woning voorzien van zowel dak-, muur-, gedeeltelijke vloer- als glasisolatie. Tot slot is er vloerverwarming aanwezig in de woonkamer (gedeelte aan de voorzijde). Kortom, het geheel verkeert in een uitstekende staat en is zonder aanpassingen direct te betrekken.

Deze woning beschikt over een woonoppervlakte van circa 92 m2 en de inhoud is ca 340 m3. Als u op zoek bent naar een instapklare woning op één van de mooiste locaties van Zierikzee dan is deze woning zeker een bezichtiging waard!

Globale indeling: Vanuit de woonkamer is de lager gelegen keuken v.v. inductiekookplaat, afzuigkap, oven en vaatwasser te bereiken. De ruimte boven de keuken is uitermate geschikt om een extra slaapkamer of kantoor-/werkruimte te creëren. Op de verdieping zijn nog twee slaapkamers aanwezig welke beide voorzien zijn van een fraaie spant in het zicht en een strakke afwerking. Tot slot is de luxe afgewerkte badkamer v.v. douche, toilet en wastafel te bereiken middels de industriële schuifdeur.

Algemeen:
– Uitstekende woonlocatie aan het Kraanplein met zicht op de Oude Haven
– Dichtbij alle voorzieningen van de Zierikzeese binnenstad
– Twee ruime slaapkamers en creëren van derde slaapkamer/werkkamer goed mogelijk
– Compleet gerenoveerd Rijksmonument uit circa 1800
– Gehele woning voorzien van een strakke afwerking
– Ruimtelijke en sfeervolle indeling door de split level etages
– Woonoppervlakte circa 92 m2 , inhoud ca 340 m3
– Voorzien van dak-, muur-, gedeeltelijke vloer- en glasisolatie
– Oplevering in onderling overleg, op korte termijn mogelijk

Zierikzee:
Monumentenstad Zierikzee heeft een sterke regiofunctie en biedt dan ook vele voorzieningen zoals, diverse sportverenigingen, zwembad, scholen, bibliotheek en winkelvoorzieningen. Daarnaast heeft het centrum een monumentaal karakter met vele restaurantjes en terrasjes. Zowel met het openbaar vervoer als met de auto zijn de Randstad, Antwerpen en West-Brabant goed en eenvoudig te bereiken. Op korte afstand is de Oosterschelde met zijn vele strandjes en het prachtige krekengebied van Ouwerkerk gelegen. Daarnaast, op 20 minuten autorijden, vindt u de langgerekte Noordzeestranden met duinen en bossen op de kop van Schouwen.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Tussenwoning
 • Type woonhuis
  Tussenwoning
 • Bouwjaar
  1800
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  92 m²
 • Perceelsoppervlakte
  60 m²
 • Inhoud
  340 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  4
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  In centrum
 • Tuin
  Geen tuin

Plattegronden

Media

Weergave:

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door vestiging Zierikzee
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Zierikzee staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0111 45 15 00 zierikzee@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Bekijk het aanbod in je buurt Bekijk alles
Beschikbaar
Touwbaan 19
ZIERIKZEE
€ 589.000,- k.k.
115 m²
5 kamers
Beschikbaar
Lange Groendal 17
ZIERIKZEE
€ 375.000,- k.k.
96 m²
3 kamers
Benieuwd naar al ons woningaanbod?
Sinke Komejan heeft woningaanbod in heel Zeeland. Van appartement tot luxe villa. Onze kantoren in Goes, Middelburg en Zierikzee staan voor je klaar.

Bekijk al het aanbod
Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Zierikzee?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.