Sinke Komejan
Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Korte Groendal 6

ZIERIKZEE
92 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

In hartje Zierikzee mogen wij u dit fraaie en geheel gerenoveerde Rijksmonument uit de 18e eeuw aanbieden. De woning staat op een prachtige locatie nabij de karakteristieke Oude Haven van Zierikzee. Ook het Havenplein en de Nieuwe haven, waar diverse winkels en gezellige restaurants en terrasjes zijn gevestigd, zijn op loopafstand gelegen.

Het betreft een grondig gerenoveerde woning met een hoogwaardig afwerkingsniveau. Daarnaast beschikt de woning over een achtertuintje en een ruim dakterras (oriëntatie west).

Zoals gezegd is deze woning compleet gerenoveerd. Daarnaast is de woning voorzien van zowel dak-, muur-, en glasisolatie. Tot slot is er vloerverwarming aanwezig op de begane grond. Kortom, het geheel verkeert in een uitstekende staat en is direct te betrekken.

Deze woning beschikt over een woonoppervlakte van ca. 92 m2 en de inhoud is ca. 340 m3. Als u op zoek bent naar een instapklare woning op een A-locatie in Zierikzee dan is deze woning zeker een bezichtiging waard!

Globale indeling: Entree, hal met meterkast en ruime toilet met fonteintje. Vanuit de woonkamer is de lager gelegen keuken te bereiken v.v. een 6 pits gaskookplaat, afzuigkap, oven en vaatwasser. Vervolgens de zonnige achtertuin. Op de verdieping zijn nog twee slaapkamers aanwezig welke beide voorzien zijn van een fraaie spant in het zicht en een strakke afwerking. Tot slot beschikt de luxe afgewerkte badkamer over een douche, toilet en badmeubel met twee kranen. Zowel de toilet beneden als de badkamer zijn bekleed met echt marmer.

Algemeen:
– Uitstekende woonlocatie aan het Korte Groendal nabij de Oude Haven;
– Dichtbij alle voorzieningen van de Zierikzeese binnenstad;
– Twee slaapkamers;
– Compleet en vakkundig gerenoveerd Rijksmonument uit de 18e eeuw;
– Gehele woning voorzien van een strakke afwerking, gebruik gemaakt van materialen van hoogwaardige kwaliteit;
– Ruim dakterras op het westen;
– Woonoppervlakte ca. 92 m2, inhoud ca. 340 m3;
– Vloerverwarming op de begane grond;
– Oplevering in onderling overleg, op korte termijn mogelijk.

Zierikzee:
Monumentenstad Zierikzee heeft een sterke regiofunctie en biedt dan ook vele voorzieningen zoals, diverse sportverenigingen, zwembad, scholen, bibliotheek en winkelvoorzieningen. Daarnaast heeft het centrum een monumentaal karakter met vele restaurantjes en terrasjes. Zowel met het openbaar vervoer als met de auto zijn de Randstad, Antwerpen en West-Brabant goed en eenvoudig te bereiken. Op korte afstand is de Oosterschelde met zijn vele strandjes en het prachtige krekengebied van Ouwerkerk gelegen. Daarnaast, op 20 minuten autorijden, vindt u de langgerekte Noordzeestranden met duinen en bossen op de kop van Schouwen.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Tussenwoning
 • Type woonhuis
  Tussenwoning
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  92 m²
 • Perceelsoppervlakte
  80 m²
 • Inhoud
  325 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  3
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  In centrum
 • Tuin
  Achtertuin Verzorgd

Plattegronden

Media

Weergave:

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door vestiging Zierikzee
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Zierikzee staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0111 45 15 00 zierikzee@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Bekijk het aanbod in je buurt Bekijk alles
Beschikbaar
Touwbaan 19
ZIERIKZEE
€ 589.000,- k.k.
115 m²
5 kamers
Beschikbaar
Lange Groendal 17
ZIERIKZEE
€ 375.000,- k.k.
96 m²
3 kamers
Benieuwd naar al ons woningaanbod?
Sinke Komejan heeft woningaanbod in heel Zeeland. Van appartement tot luxe villa. Onze kantoren in Goes, Middelburg en Zierikzee staan voor je klaar.

Bekijk al het aanbod
Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Zierikzee?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.