Sinke Komejan
Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Korenbloemstraat 32

SCHARENDIJKE
134 m²
kamers
€ 529.000,- k.k.
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Wij zijn verheugd om u namens onze opdrachtgever deze ruime woning aan de Korenbloemstraat 32 in Scharendijke aan te bieden. Deze vrijstaande woning uit 1990 is gelegen in een rustige straat met alleen bestemmingsverkeer. De Plus supermarkt, de DA, diverse horeca en de jachthaven zijn op zeer korte afstand gelegen. Daarnaast ligt het dorp Scharendijke ideaal ten opzichte van het Grevelingenmeer en de Noordzee. Watersporters en buitenmensen kunnen in deze omgeving hun hart zeker ophalen.

De achtertuin is goed besloten met een hoge mate van privacy, mede ook doordat er achter het perceel geen directe bebouwing is gesitueerd. Voor de garage is er sprake van een brede en lange oprit. Wanneer wenselijk kunt u hier eenvoudig meerdere auto’s op eigen terrein plaatsen.

Graag nodigen wij u uit voor bezichtiging op één van de kijkdagen. U bent van harte welkom voor een rondleiding door één van onze makelaars.

Algemeen;
– Perceel van 498 m2 eigen grond;
– Volledig geïsoleerd;
– 3 slaapkamers;
– Woonoppervlakte ca. 134 m2, inhoud ca. 497 m3;
– Een groot deel van de begane grond is voorzien van vloerverwarming;
– Garage heeft een oppervlakte van ca. 28 m2 en is voorzien van verwarming, elektra en water;
– Woning is deels voorzien van rolluiken;
– Kunststof kozijnen;
– Goede woonlocatie nabij het Noordzeestrand en het Grevelingenmeer;
– De woning is enkel geschikt voor permanente bewoning;
– Oplevering in onderling overleg.

Indeling;
Begane grond; entree met trapopgang, toilet. Verder toegang tot de woonkamer en garage. Vanuit de woonkamer is de ruime open keuken te bereiken. De achtertuin is zowel vanuit de woonkamer als de garage bereikbaar.

De verdieping; drie slaapkamers en de badkamer, deze zijn allemaal via de ruime overloop bereikbaar. Via een vlizotrap is de bergzolder bereikbaar.

Scharendijke:
Scharendijke is een gemoedelijk dorp met een eigen jachthaven, gelegen aan het Grevelingenmeer en op fietsafstand van de Noordzeestranden. Het voorzieningenniveau is goed, alle basisvoorzieningen liggen binnen handbereik in met name Renesse en Zierikzee. Scharendijke beschikt overigens ook over enkele voorzieningen zoals een grote supermarkt en enkele winkels en restaurantjes. Ook is er een basisschool in het dorp. Rotterdam is op minder dan een uur met de auto aan te rijden, Zierikzee in circa vijftien minuten. De strategische ligging ten opzichte van de Randstad is dan ook een prima mogelijkheid om te wonen in het rustige en mooie Zeeland en te werken in de (drukke) Randstad. Met name in het toeristenseizoen is Scharendijke in trek, veel gasten komen af op de Noordzeestranden en de ideale recreatiemogelijkheden als surfen, duiken en zeilen. Volgens ons één van de betere woonkernen van Schouwen-Duiveland.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Vraagprijs
  € 529.000,- k.k.
 • Status
  Beschikbaar
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1990
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  134 m²
 • Perceelsoppervlakte
  498 m²
 • Inhoud
  497 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  4
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Tuin rondom Fraai aangelegd

Plattegronden

Media

Weergave:

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door vestiging Zierikzee
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Zierikzee staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0111 45 15 00 zierikzee@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.