Sinke Komejan
Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Korenbloemstraat 30

SCHARENDIJKE
185 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Gelegen aan de rand van het gezellige Scharendijke kunnen wij u aanbieden deze rustig gelegen luxe vrijstaande woning met zonnige tuin, aangebouwde garage en oprit voor 3 auto’s op 493 m2 eigen grond. De woning is goed onderhouden en aangepast aan de eisen van deze tijd waarbij kosten noch moeite zijn gespaard. Verder uitermate geschikt voor gezinsbewoning en heeft o.a. de beschikking over 5 slaapkamers. De woning is gelegen nabij de prachtige Noordzeestranden en Grevelingenmeer. De Maasvlakte en Rotterdam zijn met 50 autominuten te bereiken.

Algemeen
-Bouwjaar 1992
-Woonoppervlak ca 185 m2
-Inhoud ca 750 m3
-Uitgebreide elektra installatie
-Alarminstallatie
-CV Installatie Nefit HR met boiler bouwjaar 2007
-Begane grond voorzien van granieten vloer met vloerverwarming
-Fraaie tuin met volwassen beplanting en terras voorzien van groot formaat grijze tegels
-Deze woning wordt momenteel verhuurd kent een opzegtermijn van 3 maanden. Er zijn wat minder foto’s dan u normaal van onze mag verwachten, echter heeft dit te maken met de vele inboedel van de huidige huurder.

Begane grond:
Ruime entree met trapopgang, meterkast en fraaie toiletruimte met zwevend closet en fonteintje. Ruime living (totaal ca 70m2) welke is onderverdeeld in studie, televisieruimte, zit- en eetgedeelte. Vanuit de woonkamer kan men d.m.v. 2 schuifpuien naar de achtertuin. Luxe professionele Binova keuken (ca 16,7 m2) inclusief de benodigde inbouwapparatuur. Vanuit de keuken toegang tot de geheel betegelde bijkeuken (ca 8,2 m2) met pantry en aansluiting t.b.v. de wasmachine, voorts toegang tot de garage (ca 18,50 m2) met tegelvloer, deur naar de achtertuin en opstelling cv installatie.

1e Verdieping:
Overloop, 3 kinderslaapkamers (resp. groot ca 10.4, 10,8 en 16 m2). Voorts een ouderslaapkamer van ca 11 m2 met inloopkast van ca 3,6 m2. Atelierruimte van ca 10,7 m2, deze kamer is eventueel als 5e slaapkamer of werkkamer. Het is mogelijk om van twee slaapkamers een zeer ruime masterbedroom te realiseren.
Luxe handmade badkamer ( ca 10,86 m2) afgewerkt met Belgisch hardsteen en voorzien van 2 persoonsbad, Cleopatra 2 persoons stoomcabine met zitje, dubbele wastafel met lades, bidet en toilet.

2e Verdieping:
Ruime bergzolder welke te bereiken is via vlizotrap vanaf de overloop.

LET OP: Mocht u de kleuren van de muren en de keukenkastjes te uitgesproken vinden, dan is verkoper graag bereid deze op een professionele manier aan uw wensen aan te passen!

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1992
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  185 m²
 • Perceelsoppervlakte
  493 m²
 • Inhoud
  750 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  6
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Beschutte ligging
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door vestiging Zierikzee
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Zierikzee staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0111 45 15 00 zierikzee@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.