Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Koningin Julianastraat 13

KLOETINGE
104 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Gemoderniseerd en geoptimaliseerd om heerlijk thuis te komen! De woning aan de Koningin Julianastraat 13 in Kloetinge heeft door de afgelopen jaren een volledige update gehad, met daarnaast nog een ruime aanbouw aan de achterzijde om de begane grond open te trekken. De brede overkapping achterin de tuin maakt het totaal vervolgens af tot een geweldige woning op een paar minuten afstand van het centrum van Goes.

Er is niet bespaard met een aanbouw aan de woonkamer van vier meter diep. Hierdoor biedt de begane grond naast de keuken en bijkeuken veel extra leefruimte. De keuken, badkamer en het toilet zijn in allemaal in 2020 vernieuwd.

Ook op de verdiepingen is deze ruimte terug te vinden, met een drietal slaapkamers op de eerste verdieping en een vierde op de tweede verdieping. De tuin sluit fantastisch aan op de woning, met achterin de overkapping en schuur uit 2018.

Via de entree aan de voorkant is de hal te bereiken. Deze geeft toegang tot de meterkast, de trapopgang naar de eerste verdieping, het toilet en aansluitend de woonkamer. De woonkamer ligt aan de linkerkant van de woning over de gehele lengte, met aan de achterkant de prachtige aanbouw.

Voorin ligt rond de schouw de zithoek. Hierna volgt in het middenstuk een werkhoek en de bar naar de keuken. Aansluitend op dit deel volgt de aanbouw met hierin het eetgedeelte. De aanbouw is even als de overkapping en schuur prachtig uitgevoerd in de karakteristieke zwarte potdeksels. Achterin is er een grote pui met openslaande deuren die veel ligt brengt in de woning.

De keuken past goed bij de rest van de woning en is voorzien van een gasfornuis met oven en afzuigkap. De overige apparatuur is terug te vinden in het tweede keukendeel in de bijkeuken. In de bijkeuken is er naast de vaatwasser, de koelkast, vriezer ook plaats voor de witgoedapparatuur en de Cv-ketel hangt er. Achter de bijkeuken ligt de schuur, welke zowel vanuit de aanbouw als de achterom is te bereiken.

Op de eerste verdieping zijn vanaf de overloop de drie slaapkamers en de badkamer te bereiken. De badkamer bestaat uit een douche en wastafel. De hoofdslaapkamer ligt aan de voorkant, gevolgd door de een na grootste hierachter. Deze twee kamers hebben beide inbouwkasten. De derde kamer volgt aan de achterkant.

Via de vaste trap is de overloop op de tweede verdieping te bereiken. Hier is een vierde slaapkamer gerealiseerd, die door het plaatsen van de dakkapel aan de achterkant eveneens mooi ruim is.

De woning staat op een perceel van 220 eigen grond, gelegen op het oosten. Doordat de tuin een klein tikje op het zuiden is gericht valt de zon aan het einde van de dag mooi langs de woning in de achtertuin. De overkapping is dus ook tot in de avond een heerlijke plek om te genieten.

Direct achter de woonkamer is een zitgedeelte gecreëerd op de vlonder. Hierna volgt de overkapping en de schuur, die net als de aanbouw geheel in sfeer zijn aangekleed met de zwarte potdeksels. De achtertuin heeft een vrije achterom vanaf de voortuin.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Twee onder een kapwoning
 • Type woonhuis
  Twee onder een kapwoning
 • Bouwjaar
  1965
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  104 m²
 • Perceelsoppervlakte
  220 m²
 • Inhoud
  446 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Verzorgd

Plattegronden

Media

Weergave:

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door vestiging Goes
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Goes staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0113 25 10 00 goes@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.