Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Kievitenlaan 29

VEERE
84 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Leuke maisonnette op een fraaie woonlocatie in Veere. Door ligging buiten de kern van Veere kunt u dit appartement ook prima gebruiken als recreatiewoning voor eigen gebruik. Aan de achterzijde grenst het geheel aan het groen waardoor er een hoge mate van rust en privacy aanwezig is. Het geheel is gelegen op de eerste en tweede verdieping van het appartementencomplex Buiten de Veste. Vanaf deze rustige woonlocatie zijn het historische stadje Veere en het Veerse Meer binnen handbereik.

WONEN
De woonkamer is een speelse ruimte die verdeeld is in een living en een werkruimte. De vide versterkt het speelse en ruimtelijke effect. Vanuit de woonkamer is er een goed zicht op het achtergelegen groen en toegang tot het balkon. Dit balkon is door ligging op het zuidwesten lekker zonnig. Een eettafel deelt de keuken en woonkamer, als het ware, op in twee ruimtes. De keuken is voorzien van een zes pits gaskookplaat, afzuigkap, een ruim werkblad en diverse kastruimte.

Een slaapkamer en badkamer met toilet maken de eerste woonlaag compleet. De badkamer is voorzien van een ligbad en een wastafel. Naast de badkamer zit er een separate toiletruimte. Op de tweede woonlaag is er een ruime overloop met cv-opstelling, witgoedaansluiting en een ruime tweede slaapkamer met wastafel.

PARKEREN EN MEER
Parkeren kan op de bij het complex horende parkeerplaats. Daarnaast is er op de begane grond van het complex nog een eigen berging en een algemene fietsenberging. Kortom een compleet appartement met veel mogelijkheden.

ALGEMEEN
-Een kans voor uw eigen tweede woning in Zeeland.
-Oplevering in onderling overleg maar op korte termijn is mogelijk.

Veere is een authentiek stadje met een hoge monumentale waarde. Veere kent zeer veel bijzonderheden met onder meer de haven, de grote kerk als centraal middelpunt en het mooie stadhuis. Middelburg is gesitueerd op circa 10 minuten. Daarnaast ligt het Veerse Meer aan uw voeten. Hier is het heerlijk watersporten en recreëren.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Bouwjaar
  1978
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  84 m²
 • Inhoud
  282 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  3
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan bosrand
 • Tuin
  Geen tuin

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door Makelaarskantoor Zwaan
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Makelaarskantoor zwaan staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 118 553 288 info@zwaanmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Veere?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.