Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Kanariesprenk 29

VLISSINGEN
64 m²
kamers
€ 150.000,- k.k.
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Aan de rand van de rustige wijk ‘Papegaaienburg’, nabij vele voorzieningen zoals een uitgebreid winkelcentrum, diverse scholen, een bos, het strand en zorgfaciliteiten, bevindt zich dit ideale appartement met ruim, zonnig balkon en een stenen berging. Qua bereikbaarheid ligt het appartement ook ideaal; zowel de N288 als het NS-station Vlissingen en Oost-Souburg liggen op korte afstand van het appartement.

Indeling:
Dit appartement is gelegen in een kleinschalig complex op de twee bovenste etages.

Begane grond:
Via een trap op straatniveau is het portaal waar de ingang naar het appartement gelegen is bereikbaar.
Op de begane grond bevindt zich tevens een eigen berging voorzien van elektra.

Eerste verdieping:
De woonverdieping is gelegen op de eerste verdieping. Je komt binnen in een nette entree met toegang tot het toilet, de meterkast en de woonkamer. Deze woonkamer is lekker licht door de volledig glazen pui aan de achterzijde. Deze pui is voorzien van handbediende screens. De keuken is separaat van de woonkamer en aan de voorzijde van de woning gelegen. Vanuit de woonkamer is het balkon over de volle breedte te bereiken. Deze is op het westen gelegen en biedt vanaf een uur of 12 ’s middags tot ’s avonds laat een zonnig plekje.

Tweede verdieping:
Via een trap in de woonkamer is de 2e verdieping te bereiken en via een kleine overloop is er toegang tot de slaapkamer.
Deze slaapkamer is heerlijk ruim door de hoogte van de kap in het zicht. Vanuit de slaapkamer is de ensuite badkamer te bereiken, welke is voorzien van een douchehoek en wastafel.

Algemeen:
– Het appartement wordt verwarmd d.m.v. blokverwarming;
– Ook het warmwater wordt voorzien door de blokverwarming;
– Zonnig balkon op het westen;
– Stenen berging met elektra om de hoek van het complex;
– De slaapkamer is voorzien van een laminaatvloer.

Naast de VVE bijdrage van circa € 182,- is er ook een maandelijkse bijdrage van circa €56,- aan voorschot opgenomen voor het gebruik van warmwater, kookgas en blokverwarming.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Sinke Komejan Makelaars | Taxateurs dient de te verkopen woningen in te (laten) meten volgens de branchebrede Meetinstructie. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Kandidaat-kopers wordt geadviseerd een en ander zelf na te meten en verkoper en zijn makelaar accepteren hierom geen aansprakelijkheid.

Standaard wordt er een bankgarantie cq. waarborgsom van 10% van de koopprijs in de koopovereenkomst opgenomen. Deze zal door koper moeten worden gesteld cq. gestort bij de notaris. De verkoper heeft al een (project)notaris aangewezen waar de akte van levering moet passeren. Dit vormt een wezenlijk onderdeel van een te sluiten koopovereenkomst. In de koopovereenkomst zal o.a. een ouderdomsclausule, asbestclausule en een geen-eigen-bewoning-door-verkoper-clausule worden opgenomen.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Vraagprijs
  € 150.000,- k.k.
 • Status
  Beschikbaar
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Bouwjaar
  1980
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  64 m²
 • Inhoud
  242 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  2
Energie
 • Warm water
  Centrale voorziening
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Geen tuin

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Middelburg
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Middelburg staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118-689000 middelburg@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Vlissingen?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.