Sinke Komejan
Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Kaapduinseweg 5

KOUDEKERKE
60 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Dit appartement is gelegen op één van de mooiste locaties van Walcheren nabij het strand, de duinen en de zee in het leuke badplaatsje Dishoek. Het appartement ligt aan de rand van het dorp maar op nog geen 300 m van het strand. Ook het Walcherse buitengebied met haar polders, de steden Middelburg en Vlissingen en diverse gezellige kustplaatsjes zijn om de hoek. Dit appartement is gelegen op de begane grond van dit kleine complex en beschikt over drie slaapkamers en een grote privé tuin met bering en parkeergelegenheid op eigen terrein.

Indeling:
Gemeenschappelijke entree met trapopgang naar het bovengelegen appartement, meterkast en opstelling cv-ketel.

Indeling appartement:
Entree, gang, ruime en lichte woonkamer (circa 21 m²) met deur naar het terras en de tuin, aparte keuken met keukenblok in hoekopstelling en voorzien van onder- en bovenkasten en diverse apparatuur waaronder een 4 pits gaskomfoor, koelkast en vriezer. Het appartement beschikt verder over drie slaapkamers van respectievelijk 5, 7 en 9 m² en nog een badkamer welke is voorzien van een inloopdouche, wastafel, toilet en wasmachineaansluiting. En dan de tuin…..dit appartement beschikt over een eigen riante tuin welke grotendeels op het westen is gelegen zodat je hier de hele dag kan genieten van het zonnetje.

Algemeen:
– Voorzien van kunststof kozijnen,
– Isolerende beglazing,
– 3 slaapkamers,
– Eigen parkeerplaats aan de voorzijde van het complex,
– Active VVE in eigen beheer,
– Houten berging in tuin,
– Plafond is geïsoleerd,
– Oplevering kan snel,
– Bijdrage VVE circa €60,- per maand.

Dishoek staat bekend om haar mooie natuur met haar duinen, bossen en prachtige stranden. Het strand bij Dishoek is lekker breed en derhalve biedt het ook in de drukte van de zomer rust en ruimte en in de winter kunt u hier heerlijk uitwaaien. De bossen en de omliggende natuur zijn de ideale plek voor een mooie wandeling of een heerlijke fietstocht. In het centrum van Dishoek zijn diverse gelegenheden waar u ongestoord van een hapje en een drankje kunt genieten……kortom de Kaapduinseweg is een heerlijke plek om te wonen of te recreëren met altijd het vakantiegevoel!

Om een goede indruk van deze fraaie appartement te krijgen nodigen wij u graag uit voor een rondleiding. Voor het maken van een afspraak hiervoor kunt u contact met ons kantoor opnemen. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Sinke Komejan Makelaars | Taxateurs dient de te verkopen woningen in te (laten) meten volgens de branche brede Meetinstructie. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Kandidaat-kopers wordt geadviseerd een en ander zelf na te meten en verkoper en zijn makelaar accepteren hierom geen aansprakelijkheid.

Standaard wordt er een bankgarantie c.q. waarborgsom van 10% van de koopprijs in de koopovereenkomst opgenomen. Deze zal door koper moeten worden gesteld c.q. gestort bij de notaris. Daarnaast zullen er diverse aanvullende artikelen in de koopovereenkomst opgenomen worden met betrekking tot onder meer de ouderdom en eventueel aanwezig asbest.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Bouwjaar
  1965
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  60 m²
 • Inhoud
  150 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  4
Energie
 • Warm water
  Elektrische boiler eigendom
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door vestiging Middelburg
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Middelburg staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118-689000 middelburg@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Bekijk het aanbod in je buurt Bekijk alles
Beschikbaar
de Boisotstraat 34
KOUDEKERKE
€ 285.000,- k.k.
115 m²
5 kamers
Beschikbaar
Weststraat 28
KOUDEKERKE
€ 259.000,- k.k.
91 m²
4 kamers
Beschikbaar
Lange Voorhout 7
KOUDEKERKE
€ 399.000,- k.k.
130 m²
4 kamers
Beschikbaar
Brouwerijstraat 5
KOUDEKERKE
€ 599.000,- k.k.
196 m²
7 kamers
Benieuwd naar al ons woningaanbod?
Sinke Komejan heeft woningaanbod in heel Zeeland. Van appartement tot luxe villa. Onze kantoren in Goes, Middelburg en Zierikzee staan voor je klaar.

Bekijk al het aanbod
Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Koudekerke?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.